App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vart hittar man en riktigt riktigt bra frisör?

Jag har vääääääldigt långt hår och skulle vilja skaffa mig en ny frisyr... Kanske klippa mig riktigt kort... Men jag vill gå till en frisör som är riktigt proffsig, som kan det här med ansiktsform och vad som passar, någon som förstår sig på mitt typ av hår, hur det fungerar och formar sig... Eftersom jag inte går hos någon regelbundet, då jag har en vän som brukar toppa mitt hår och om jag färgar det gör jag det själv. De som finns här är mest lite äldre frisörer... Känns inte som att de har koll på mode och vad som klär just mig. Man ser kändisar byta frisyrer hela tiden och alltid har de något som passar just dem, trotts att det kan vara totalt olika frisyrer... Vart hittar man en sådan där grymme frisör? Jag kan tänka mig att betala rätt dyrt eftersom det är en stor förändring för mig.

2012-11-10
emcb
emcb

Men hur hittar man en salong som specialiserar sig på make over? Hur vet man vart de hippa trendiga kändisarna går tex...?

2012-11-10
emcb
emcb

Nej bor inte i Göteborg men jag kan ta mig till Göteborg :-)

2012-11-10
emcb
emcb

Joci hairstudio vid eriksberg är jätteduktiga! Låter alltid Cissi klippa och färga mitt hår där :-)

2012-11-10
Sunsweet
Sunsweet

Jag tar tacksamt emot tips på bra tips på frisör i Göteborg, ursäkta att jag kapade tråden ;-) men det har gått så långt att jag vågar inte ens gå till frisören längre mer än för att toppa håret så skulle vara guld värt att hitta någon som man bara kan luta sig tillbaka hos och veta att den här gången kommer jag bli fin i håret och i en frisyr som passar mig :-)

2012-11-10
Känguru
Känguru
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...