App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Heja mig!

Än så länge har jag inte ätit något socker idag! Jag drack en nutrilett shake till frukost och åt knäckemacka m skinka och avokade till lunch, blev en morot däremellan. Thats it! Jag har inte bestämt mig för att ta tag i socker beroendet eller att börja banta. Bestämde bara imorse att idag blir det inget godis/fika och hålla maten till minimum... Sedan får vi se om jag klarar av att göra likadant imorgon... En dag i taget. Men en liten fråga till er: Hör ni också hur godis skåpet ropar på mig??? Det börjar bli svårt att stå emot nu.... Jag ska klara det... Eller... J*kla Haloween som lämnade massa godis efter sig......

2012-11-06
emcb
emcb

Atlantis. Har gått ner med nutrilett/ naturdiet tidigare och det gick bra. Jag börjar med det sedan går jag över till mer mat. Jag har inte så många kg att bli av med. Och när de väl är borta räcker det om jag äter regelbundet och inte äter godis heeela tiden. Det är skillnad om man har 20kg och går upp lätt i vikt. Då är det nog bättre med viktväktarna tex

2012-11-06
emcb
emcb

Bulan: tack nu behöver jag inte ens bry mig om att gå till skåpet det är ju ändå tomt :-)

2012-11-06
emcb
emcb

Betty 86: jag tror att det är bars so än innehåller mest socker men det gör säkert drycken också. Men det gör mig inte så mkt, det är små ätandet jag måste komma ifrån. Om det blir lite socker ihop ned måltiden gör inget så mkt, det fixar jag.

2012-11-06
emcb
emcb

själv har jag ätit en halv liter rb till frukost, en bulle till lunch med en cola light och en hamburgare på stan, en liiiiten å sen en ljus baguette till middag.. 

hahaha...... tror inte denna dagen var en av mina allra bästa... :/

2012-11-06
osisen
osisen

Ååååh vad jobbigt det är nu... Tog en klementin men vad hjälpte det.... Stå emot, stå emot, godis är inte bra.... Någon som tror mig för jag gör det inte ;-)

2012-11-06
emcb
emcb

haha ka godiset ropar här med:-) fast det blir lättare lovar en dag i taget. tycker bara de första dagarna är svåra sen flyter det på=) lyssna bara inte på godiset dom är onda;)

2012-11-06
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...