App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Alltså det här med REDBULL...

Vad är det med den förbannade drickan... Jag kan bara inte låta bli. Hade besök i helgen och de hade köpt med sig ngåra halvliters rb då det var tänkt dom skulle grogga lite.. fast sen blev det aldrig så för det var ingen som var sugen, vilket resulterade i att vi har halvliters rb i kylen.. tror ni jag kan låta bli.. gaaaaaah NEJ! Det är som å lämna en hund ensam med ett paket köttbullar!!! Går inte att motstå..  Igår var jag iaf duktig nog å drack bara en, Min frukost idag, en halv liter RB.. Nej jag har ingen som helst självdiciplin.. det går inte!!! :O Så nu har jag gnällt på mig själv å till hela världen..  i söndags fick jag dessutom hjärtklappning och jag gissar att det hade med rb:n å göra flr jag drack ett par på natten där till söndagen när jag var ute å dansade.. sen till frukost.. då drack jag iofs små men ändå.. nej det känns inge bra å jag måste sluta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​! när dom är slut.. ska jag INTE köpa såna mer!

2012-11-06
osisen
osisen

Du skulle ha sett "supersized vs superskinny" när det gick på tv sist, osisen. Där visade de effekten av socker på ett strålande sätt!

Även om man är "skinny" så är sockret lika farligt för kroppen som om man går upp i vikt av det. Det är bara mer förrädiskt, då effekterna av sockret inte syns lika väl. Men inuti kroppen får manbland annat ett fettlager runt organen, och de är inte friska!

Jag blir lite upprörd över alla diskussioner i samhället idag om t ex socker vs sötningsmedel, då många säger att de tror att den "naturliga" råvaran socker måste vara bättre för kroppen. Det är skrämmande hur dålig koll människor har! Sockret i den form vi äter idag, som finns i så mycket, uppfanns av människor för bara några hundra år sen. Och fram till 100-150 år sen hade vi ett extremt litet intag av detta nya ämne. Kroppen kan inte alls hantera och ta hand om sockret, vilket i högsta grad är en "onaturlig" produkt av människan. Det leder till en massa problem vi kan se idag. Och på förekommen anledning får jag väl säga att jag inte tycker att sötningsmedel heller är en bra idé i för stora mängder...

Överdrivet sockerintag är farligare för kroppen än rökning. Om man äter väldigt ohälsosamt kommer det garanterat att kapa ännu fler år från ens livslängd än vad rökning gör.

2012-11-07
Mikka85
Mikka85

men jag kan ju se det som så att jag iaf inte röker eller dricker alkohol eller knarkar.. :D jag e bara sockerberoende.. tänk om jag gjorde allt det andra med ;) ja så tänker jag tänka!!! :D*klappar mej själv på axeln*

2012-11-06
osisen
osisen

Jag har slutat med både godis och läsk och börjat igen.. Suck.. För mig är det helt klart sockret, men täntke försöka ta tag i det på allvar nu.. Tänkte börja med läsken denna veckan, det blir ju extra jobbigt när man har hemma, men det är bara att bestämma sig och hålla fast :)

RB är ju inte bra på något sätt, är glad att jag inte fastnat i det träsket. Än...

2012-11-06
Yrwen
Yrwen

alltså finns det inte hemma har jag inget beroende just Rb.. men när det finns hemma.. men det e ju samma sak om vi har godis hemma eeller cola eller nåt annat som jag gillar så det e väl sockret som e boven i dramat skulle jag gissa..
fast sen e jag inte intresserad av att sluta med socker heller för det känns inte farligt.. alltså mina värden är ju bra och jag är inte tjock eller nåt sånt.. hade jag sett en negativ förändring på min kropp har jag lagt av, det har jag gjort förut så det vet jag att jag kan om jag vill så det e ja inte så orolig för.. det e mer att jag gillar just Rb.. smaken e goooooood! mums.. sockerknarkare jajamen

2012-11-06
osisen
osisen

Just med socker så har jag klarat mig ur det förr. Om jag håller mig till lördag och då äter en begränsad mängd går det bra att i övrigt äta normal mat och även frukt. Och ibland unna sig en fika när man hälsar på osv. Men NU... Ha ha ha, har märkt att så fort jag är klar med en syssla går ang förbi "godis" skåpet, är jag trött så blir text en vända till samma skåp, när jag lagar mat, är hungrig m.m.
Idag ska jag försöka låta bli, har ätit en morot och tuggat sockerfritt tuggummi. Men jag märker nu hur mkt jag vill äta något sött! Det jag tycker är jobbigast är denna huvudvärk och trötthet som kommer av allt socker!

2012-11-06
emcb
emcb

Jag är klassiskt sockerberoende, godis och läsk.. Nu faktiskt choklad och choklad/kladdkakor... Suck... Inte konstigt att vågen stannat och magen ser ut som en bulldeg som jäser för fullt.. Borde ta tag i det.. Borde var ordet..

2012-11-06
Yrwen
Yrwen

Men å andra sidan förstår jag dig fullt och helt, jag är likadant med mitt socker.... Bläää för beroenden!

2012-11-06
emcb
emcb

Jag redde faktiskt inte att folk drack dem samm sätt längre speciellt inte ihop med alkohol! Det var ju så mkt på nyheterna om just riskerna med rb och alkohol ihop.
Osisen: skärpning, ta dig samman och häll ut sk*ten i vasken ;-)

2012-11-06
emcb
emcb

haha alla har vi våra sug efter något:) själv hatar jag redbull tycker det smakar socker men min sak jag inte kan sluta äta är choklad:P

2012-11-06
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...