App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vinterjacka gravid

ja va inne på hm en sväng i helgen o ja vart så arg att de inte hade några jackor alls. ja va o kolla i andra butiker men de va inte lätt att hitta en jacka när man har en mage i vägen så de inte går att knäppa jackan. nu kollar ja efter jacka på internet o funderat på att beställa hem en men ja tycker inte om att beställa kläder utan helst vill prova o så. så vart köpte ni era jackor när ni va gravida eller är gravida?!

2012-11-05
anonym21
anonym21

Kan lägga till att pop jackan är dyr men värt det eftersom man kan ha den även efter graviditeten.

2012-11-06
emcb
emcb

haha lilla my vi har så mycket gemensamma problem med magen som jacka. Ja ska göra ett nytt försök att kolla efter en jacka annars får ja väl ge fan i att gå ut överhuvutaget ;)

2012-11-06
anonym21
anonym21

Här har HM mammajacka iaf, men svindyr. Tror Ellos har.

2012-11-06
Yrwen
Yrwen

Jag köpte min vinterjacka för gravida på polarn och pyret. Den har resår i midjan som man kan dra åt efter graviditeten. Jag använder den fortfarande 2år efter jag fick barn! Den tål regn dessutom! Och man kan ta ur fodret.

2012-11-05
emcb
emcb

Vart bor du? Jag bor i Gbg och har ett jobb där jag är ute mycket. Jag var gravid under en svinkall vinter och kunde inte knäppa jackan, men jag hade en supertjock och lång stickad halsduk som hängde ner över magen. Det räckte faktiskt. Jag hade mammabyxor med mudd, linne och tröja, så lilla (?) magen var täckt med flera lager. :-)

2012-11-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

ja tänker mig en jacka som är snygg och varm. ja ska ha i slutet av januari. så ja har tänkt mig mest en "finare" jacka. helst ska den vara lång så den går ner för rumpan. Vill helst inte beställa kläder för ja är lite för feg för de ( om den inte skulle passa eller något annat fel ) så ja vill helst gå till en butik. men i värstafall får ja väl beställa.

2012-11-05
anonym21
anonym21
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...