App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

varför har ja ont i magen

ja är inne i vecka 28 nu . men i en veckas tid nu har ja mått jätte illa o har haft väldigt ont i magen. känns nästan som stressmage. ja vill knappt äta. ja vet att man kan må illa men att få så här jobbig magont känns inte alls bra. de kommer lite till o från men oftast när ja ska äta eller har ätit. säkert ingen fara men de är väldigt jobbigt.

2012-11-05
anonym21
anonym21
Barn på 3 år och 1 månader

ja de är knappt så ja börja med dom så de va ett antal veckor sen ja tog en sån tablett. ja får prova.. obehagligt är de iallfall...

2012-11-05
anonym21
anonym21

När slutade du med dem?
Jag hade alltså preciiiis samma symtom som du och jag var tvungen att sjukskriva mig för det! Mådde såååå illa så jag knappt kunde stå upp. Sen slutade jag med järntabletterna och efter några dagar funkade magen igen och det onda försvann!

Men om magen inte blir normal efter några dagar så kan du testa Laktulos Meda som finns receptfritt på apoteket!

2012-11-05
xLillaMy
xLillaMy

nja alltså magen är ju inte alltid sammarbetsvillig o ja har slutat äta järntabletterna för ja vill inte må ännu sämre.. men som de har vart några mornar så har ja vaknat as tidigt och haft jätte mycket ont i magen o inte kunnat legat kvar i sängen utan fått gått upp suttit på toa ett tag för o se om de kan lätta på trycket. de har de i flesta fallen inte gjort och då har ja mått jätte illa av att de gör så ont. men ja tänker dum som ja är de går över. vilket de gör men de kommer ju tillbaka också! så de är inte så att de är hela tiden utan de är under ett antal timmar sen blir de bättre men sen kommer de igen kanske dagen efter eller nått. inget att de är just kväll, morgon eller så utan de kan komma när som. men de är jätte jobbigt när ja vaknar av att de gör ont o att ja blir illamående av de.

2012-11-05
anonym21
anonym21

Jag hade samma symtom för nån månad sen! Men det var för att jag var förstoppad pga Niferexen :/ Men så fort jag fick ut det som skulle ut så försvann det. Funkar din mage ordentligt?

Om det är magkatarr så blev jag itvingad rå purjolök (av läkaren) när jag gick i högstadiet! För mig hjälpte det inte, då orsaken hela tiden fanns kvar. Men om orsaken försvunnit kan det säkert hjälpa! (Av en, för mig, okänd anledning)

2012-11-05
xLillaMy
xLillaMy

tänkte också magkatarr på en gång. kolla med bm eller ring vårdcentralen!

2012-11-05
mickelina81
mickelina81
Barn på 3 år och 8 månader

Jag fick det i v19. Jag hade även halsbränna och fruktansvärt ont precis under revbenen, ovanför magen om du förstår var jag menar. Det är tydligen ganska typiskt för magkatarr.

Ät mild mat, dvs inte starkt, salt, stekt, friterat, fet mat eller hårdsmält...

2012-11-05
Yrwen
Yrwen

nej de har ja inte.. kanske måste göra de för så här kan ja inte ha de..

2012-11-05
anonym21
anonym21

Magkatarr? har du testat losec eller omneprazol?

2012-11-05
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...