App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

varför har ja ont i magen

ja är inne i vecka 28 nu . men i en veckas tid nu har ja mått jätte illa o har haft väldigt ont i magen. känns nästan som stressmage. ja vill knappt äta. ja vet att man kan må illa men att få så här jobbig magont känns inte alls bra. de kommer lite till o från men oftast när ja ska äta eller har ätit. säkert ingen fara men de är väldigt jobbigt.

2012-11-05
anonym21
anonym21

ja de är knappt så ja börja med dom så de va ett antal veckor sen ja tog en sån tablett. ja får prova.. obehagligt är de iallfall...

2012-11-05
anonym21
anonym21

nja alltså magen är ju inte alltid sammarbetsvillig o ja har slutat äta järntabletterna för ja vill inte må ännu sämre.. men som de har vart några mornar så har ja vaknat as tidigt och haft jätte mycket ont i magen o inte kunnat legat kvar i sängen utan fått gått upp suttit på toa ett tag för o se om de kan lätta på trycket. de har de i flesta fallen inte gjort och då har ja mått jätte illa av att de gör så ont. men ja tänker dum som ja är de går över. vilket de gör men de kommer ju tillbaka också! så de är inte så att de är hela tiden utan de är under ett antal timmar sen blir de bättre men sen kommer de igen kanske dagen efter eller nått. inget att de är just kväll, morgon eller så utan de kan komma när som. men de är jätte jobbigt när ja vaknar av att de gör ont o att ja blir illamående av de.

2012-11-05
anonym21
anonym21

tänkte också magkatarr på en gång. kolla med bm eller ring vårdcentralen!

2012-11-05
mickelina81
mickelina81

Jag fick det i v19. Jag hade även halsbränna och fruktansvärt ont precis under revbenen, ovanför magen om du förstår var jag menar. Det är tydligen ganska typiskt för magkatarr.

Ät mild mat, dvs inte starkt, salt, stekt, friterat, fet mat eller hårdsmält...

2012-11-05
Yrwen
Yrwen

nej de har ja inte.. kanske måste göra de för så här kan ja inte ha de..

2012-11-05
anonym21
anonym21

Magkatarr? har du testat losec eller omneprazol?

2012-11-05
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...