App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

byta barnmorska ??

va på mitt första samtal med bm i veckan och det gick väl sådär. väntar mitt första barn. är i vecka sju å är inte pinnsmal och heller inte jätte mullig. hon påstod att ja va tjock å hade tur att ja blev gravid va inte alls glad typ. pratade bara om att ja va nullig å tryckte ner mig hela tiden. ska ja byta eller hur gör man ? kan ju inte så mycket om det då jag e förstföderska.

2012-11-03
Angiiie1990
Angiiie1990
Barn på 2 år och 10 månader

tack för svaret alla. känner mig inte alls pepp lr glad.över att gå dit. men ska jag säga det till henne eller kan man göra det annonymt ?

2012-11-04
Angiiie1990
Angiiie1990

Va tråkigt att du har blivit bemött till sådan otrevlig person!! Byt direkt om du känner något inte stämmer! Jag hade svårt för min barnmorska jag med men jag visste att oftast vad hon sa ändå stämde så jag fick härda ut:p va du än gör så ska du inte känna dig otrygg !! Gratisssss till graviditeten !!!! Kram

2012-11-04
babybo
babybo

Fast det där med att man inte behöver äta för två sa min bm till mig också och att jag skulle tänka på att äta nyttigt dvs få i mig frukt och allt annat ifrån närings kedjan. Och jag var absolut inte överviktig när jag väntade mitt första barn, jag var pinn smal. Så man kanske tolkar den där rutin infon de ger beroende på hur man ser sig själv... En tanke bara. Men du ska absolut byta om du inte trivs med henne!

2012-11-04
emcb
emcb

Byt! Jag hade haft svårt att byta om det bara gällde personkemin, jag är en sån som tycker sånt är lite pinsamt och jobbigt, men om hon uppenbarligen var oprofessionell och behandlade mig kränkande hade jag absolut bytt! Utan att tveka!

2012-11-03
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

Du ska absolut byta! Det ska kännas bra och tryggt att prata med sin bm!

2012-11-03
emcb
emcb

bara att ringa och fråga efter en ny bm du ska ju känna dig trygg och lita på din bm så tycker ringer en annan bm på måndag! hoppas du får en bättre snart

2012-11-03
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...