App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mini har fått för sig att det är en grön spindel i hennes säng :/

Jag tror hon har drömt det eller så har de sagt nåt på dagis (de har tydligen pratat en massa om olika halloweengrejer).. Hon vill absolut inte sova i sin säng för att det är en spindel där! Vi har tittat igenom sängen nu ett par gånger innan hon ska sova och hon har själv sett att där inte är nån. Vi säger att alla hennes gosedjur håller koll att att det inte kommer nån spindel mer och att spindeln och gått hem till sig för att sova och inte känner för att komma tillbaka. Precis då är blir allt bra, men sen när hon har lagt sig och vi släckt lampan och sjungt så vill hon inte att man ska gå, hon säger att hon vill sova i mammas säng och att man ska hålla handen. Vi vill inte att hon ska sova i vår säng av olika anledningar. Vi vill inte att hon vänjer sig vid det och alltid ska sova där, hon har en egen säng och mamma och pappa har sin säng. Sen sover jag fruktansvärt dåligt om hon ska ligga brevid, eller ja, hon ska ju helst ligga PÅ mig. Antingen ska hon ha huvudet på samma kudde som jag eller så ska hon ha huvudet på min mage och så är hon som jag, tar mycket plats och ligger inte still.. Efter att vi fått henne att somna (efter många om och men) så vaknar hon senare på natten och kommer in till oss. Då har hon fått lägga sig hos oss för då har vi inte orkat gå upp och trilskas med henne igen. Uppenbarligen känner hon sig inte trygg i sitt rum just nu, så hur ska vi göra för att hon ska göra det igen?? :/

2012-11-02
xLillaMy
xLillaMy

Milla: Ja, hon har bott i rummet i typ en och en halv vecka. De första 5 nätterna gick jättebra, hon sov hela nätterna, och hon var jättestolt att hon hade ett eget rum och en egen en säng för "stora tjejer", som hon själv kan klättra i/ur! Kom in till oss runt sju-tiden på morrnen för lite morgonmys innan det var dags att stiga upp. Så det är därför vi blir lite förbryllade att hon är så här nu :/

Men som sagt, hon får somna i sin egna säng men komma in till oss ifall hon vaknar. Och hoppas på att denna perioden går över snart!

2012-11-02
xLillaMy
xLillaMy

va tror du om mej mamsan.. jag har ju uppenbarligen sluntit på tangenterna! Skulle aldrig kalla mitt barn för hen.. det e ju en han ;-) eller var det om dottern.. för hon e en hon!! orkar inte skrolla upp å kolla.. inga hen iaf!!No Way pastej !

2012-11-02
osisen
osisen

Osis, läste jag ett "hen" i ditt inlägg? Rörande...

2012-11-02
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

ja jag anser ju att de trilskas för att de behöver närheten just då å då tycker jag att man ska ge det även om det gör att man själv sover dåligt.. men de första åren med barn brukar innebära dålig sömn för de flesta..
vi körde när sonen blev lite större att han ska somna i sin säng men om han vaknar på natten så får hen komma till vår säng.. å om han varit sjuk får han sova med oss.. i natt iaf några timmar låg vi alla fyra å knödde.. inte idealiskt men det måste gå..

2012-11-02
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...