App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gåstolen

Min son Jack är 3 månader. En pigg och aktiv liten kille. Jag undrar om någon vet när man kan börja med en gåstol? Vi tänkte önska oss en i julklapp av våra familjer, men vet inte vilken. Något tips? Vill inte ha en som är alldeles för plastig och med för mycket grejer på. Den ska rulla bra och vara enkel att rengöra.

2012-11-02
ELofkvist
ELofkvist

ja jag tycker inte gåstol e en nödvändig pryl även om barnet trivs.. den e dyr å den används så himla lite.. ja menar min dotter tog sig.fram.själv vid 6månader det innebär att hon skulle använt den en månad sen hade hon inte behövt den mer.. om hon inte ville komma åt högre upp då förstås..

2012-11-03
osisen
osisen

Fideli73, jag skrev att hon skulle testa innan utifall att det var bortkastade pengar. Men man läser det man vill läsa. Och osisen menade på att hon tycker den är onödig och det tycker jag med, det är bevisat att den inte gynnar något i barnens utveckling och då kan man ju hellre göra annat med barnet än att låta dom sitta i en gåstol..

2012-11-03
Betty86
Betty86

Bara för att en del barn inte gillar gåstolen innebär inte det att TS son inte skulle göra det.

Jag köpte en gåstol till sonen som han började med vid 5½ mån och han fullkomligt älskade den. Det viktigaste är att den är säker och att man har barnet i den i korta stunder, det är ingen barnvakt. För min son var det ett sätt att ta sig runt och upptäcka våran bostad mer än och bara ligga på golvet. Det fanns klaffar på den som gjorde att den stod stilla och han kunde stödja sig emot den och leka med den på så många olika sätt än och bara åka rubt i den. Jag hade en avtagbar bilpanel på som var poppis. Sen var det en stor bricka som han hade massa saker på och lekte med.

Så frågar du mig så är det en kanonbra sak att önska till sitt barn

2012-11-02
Fideli73
Fideli73

Jag håller med osisen. Se till att testa om gåstol är nåt att ha innan. Vi fick en av min mor och våran som gillade den inte alls så det var bortkastade pengar!

2012-11-02
Betty86
Betty86

började när min son var 6 månader...en gåstol från 4me för 600 kr....jedte bra!

2012-11-02
mimo6
mimo6

tycker ni ska önska nåt annat.. tycker gåstol e överskattat å skulle nästan säga vårat mest onödiga inköp.

2012-11-02
osisen
osisen

Vi började med den nyligen ! Ayia är 6 månader hon är inte super förtjust i den :p

2012-11-02
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

började använda den till min dotter när hon va ca 5 månader vet inte när dom säger att man kan börja men det funkade för henne hon tyckte den va rolig:)

2012-11-02
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...