App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Detta e Sverige i ett nötskal

INVANDRARFAMILJ lurar till sig 10 MILJONER I MÅNADEN i socialbidrag TROTS FÖRMÖGENHET OCH MINST NIO LYXBILAR En invandrarfamilj i Ekerö kommun, strax väster om Stockholm, har sedan 1970-talet fått ut flera miljarder kronor i försörjningsstö d, eller socialbidrag som det tidigare hette. I ansökan har den 66-årige pappan i familjen år efter år angett att man har stora levnadsomkostnader och att ingen har fast anställning och därmed inte heller rätt till a- kassa. Familjefadern taxerade ensam för en privat förmögenhet på nästan 296 miljoner kronor år 2007. Han har också minst nio bilar och ett okänt antal privata fonder. De tre barnen är alla födda i Sverige. Men pappan, som uppges tala och skriva bristfällig svenska, har enligt vanligtvis välunderrättad källa franska rötter. Föräldrarna äger en större villa på Lovön. Den 68-åriga mamman är också hon arbetslös sedan 36 år tillbaka. Hon uppges tala, i motsats till maken, en begriplig svenska, men med stark tysk brytning. Den ende i familjen som har haft anställning är en svärson i Solna som drev ett innerstadsgym fram till han gifte in sig i familjen och ombads leva enligt familjens traditioner och omedelbart sluta arbeta och istället leva på statlig och kommunal omsorgsverksamhet. - Inom de tysk-franska blandäktenskapen ser man ofta en kulturellt betingad bidragsmentalitet, säger Orfvar Persiennmark, etnolog på Stockholms universitet. Det finns en brittisk svägerska i 97-årsåldern som kan vara ligans huvudman. Men detta dementeras av familjefadern som i övrigt är sparsam med kommentarer. Ännu har ingen polisanmälan inkommit i vare sig Ekerö eller Stockholm/västerort.

2012-11-02
osisen
osisen

Ja dom får ett enormt stort apanage varje år dvs över 90 miljoner VARJE år, helt sjukt!

2012-11-02
Fideli73
Fideli73

Helt sjukt det där. Sen har kungen mage att be om mer pengar. =) Nu ska lilla sessan gifta sig, mer av mina pengar ska gå till den skithålan =))

2012-11-02
MrsDoris
MrsDoris

texten e ju ganska ironisk.. å jag har inte en aning om siffrorna stämmer.. tänka vara jag måste testa den här å se hur folk reagerar..
ber om ursäkt om någon tog illa vid eller så :-) fast det tror jag inte!

2012-11-02
osisen
osisen

Fast drottningen är ju "invandrare".....

2012-11-02
Yrwen
Yrwen

ok jag kan inte hålla mig längre.. förlåt å jag har faktiskt skrattat lite i min ensamhet här..
läs texten igen å se vad det står..
hittade den på fb å höll på å skratta ihjäl mig..

det handlar ju om vårat kungahus :-):-):-):-)

2012-11-02
osisen
osisen

HUR kan de lyckas med detta i så många år? Hoppas de får betala tillbaka allt och sedan blir utvisade!

2012-11-02
emcb
emcb

Ja, det är Sverige i ett nötskal.. Sen finns inga pengar till de som verkligen behöver det!

2012-11-02
Yrwen
Yrwen

.

2012-11-02
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...