App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag är bebissjuk...

...och det riktigt riktigt mycket, har drömt en massa graviddrömmar och bebisdrömmar på nätterna och längtar efter en liten till så det värker i hjärtat. Fast jag vet ju med mig att jag inte har orken, men önskar så att den fanns... ska bebislängtan aldrig gå över?

2012-10-31
Känguru
Känguru

Åh vad jobbigt att längta men att samtidigt veta att det praktiskt eller fysiskt inte är möjligt. Drömmar tycker jag är värst, man kan bli så besviken när man vaknar....

2012-11-03
emcb
emcb

jodå visst går det över! När man känner att man e färdig.. för jag har inget bebissug.. eller ja det har man nog alltid när man myser med någon liten rackare men inget seriöst sug efter fler..
Jag ska inte ha fler barn nu!
Men det måste va svårt i din situation där man vill men kanske inte kan av olika anledningar.. :-( hjärtat säger en sak å hjärnan en annan.

Din minsta är 6 väl?
Jag kan förstå att bebissuget blir extra starkt då för nu börjar den minsta bli stor, de slår sig fria mer å mer för varje dag oche de blir mer och mer självständiga..

Skickar en kram..
å vem vet vad framtiden har i åtanke

2012-11-03
osisen
osisen

Åh, det måste vara jättejobbigt! Hur många barn har du egentligen? Jag har för mig att jag läst sex stycken, men det kanske inte stämmer?

2012-10-31
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...