App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ta allting som det kommer.

Hej!! Mitt bästa tips inför förlossningen och tiden som förälder är att ta saker som de kommer. Tänk inte så mycket på hur saker ska vara eller borde vara. Alla förlossningar en unika och även våra barn, vilket innebär att det ej går att förutse hur det detta ska bli. Jag förberedde mig själv grundligt på hur jag ville att min förlossningen skulle vara, hade med mig tusen grjejer som jag inte använde och det blev deffinitivt inte som jag trodde. Det i sig är inget negativt. Jag är nöjd med allt iaf men nästa gång skulle jag inte förbereda mig mer än nödvändigt :) Lycka till alla gravida där ute! MVH Lejla

2012-10-31
ispil82
ispil82

Jag planerade inte heller och tur var det för det gick fort. Något som jag kan rekomendera iaf att man pratar om är t ex vart din partner ska stå när det väl är dags för att krysta, vad han kan göra och inte göra.

Det gick så fort för mig så när det väl var dags så var ingenting förberett när huvudet syndes, mannen visste knappt vart han skulle stå och inte mamma heller som skulle filma. Min man vart så glad och förväntansfull så han hejade på.

Då röt bm ifrån och sa att han skulle vara tyst med en irriterad röst och det förstörde stämningen lite för mig. Jag förstår henne med eftersom bebisen skulle komma för fort (krystade mindre än 10 min) så jag fick inte krysta för mycket (tog inte ens i knappt) utan skulle andas emellan.

Så det skulle jag prata om precis när ni kommer in för även om det är första som det var för oss så kan det gå fort (det ligger ju kvar att det tar längre tid för förstföderskor)

2013-01-09
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...