App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Deprimerad

Är nu i vecka 30 och känner mig supertrött och deprimerad. Sjukskriven för foglossning bl.a. Har ingen ork till att ta reda på allt dom måste tas reda på som ansökning av föräldrarpenning, ansökan om föräldraledighet på jobbet. Bestämma hur lång föräldraledighet man ska ha osv. Allt känns så övermäktigt just nu. Ändå har vi väntat på det här barnet i 5 år!!! Är det någon mer som känner så här?

2012-10-30
Marlene00
Marlene00

Tack så mycket för tipsen! Nu har jag i alla fall hållit igång med att flytta, och hinner inte tänka så mycket. Men vad jobbigt det är att flytta när man är höggravid och har foglossning. Det händer inte mycket! Tur att min fantastiska sambo sliter för oss båda. Jag har verkligen tur! :)

2012-11-05
Marlene00
Marlene00

Tack snälla ni! Jag vill ju inte känna mig otacksam nu när jag äntligen är gravid. Och jag är ju egentligen överlycklig över att jag ska få barn. Det är bara alltvrunt omkring som ska fixas och trixas, plus att vi flyttar den här veckan. Så det är väl mycket stress inblandat. Men jag ska testa att gå upp och göra saker och sen gå och vila lite! Låter inte helt fel :)

2012-10-30
Marlene00
Marlene00

Under min andra graviditet kände jag inget alls när jag tänkte på barnet i magen, var bara på UL som det kändes riktigt och mycket.

Vi väntade 4 år på första barnet och blev gravid igen extremsnabbt. Alla verkade tycka att vi borde vara överlyckliga över att det gick så fort att få andra barnet efter att ha tvingats vänta så länge på första. Men vet du? Man får må dåligt när det blir för mycket trots att man fått vänta på barn. Du måste inte flyga på rosa moln genom allt. Det är nog snarare konstigt om man suttit och lett genom foglossningar och trötthet.

2012-10-30
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...