App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som bakar bröd..

Har ni några bra tips på att lyckas.. inte så att det blir nåt fel på mitt bröd när jag bakar men jag skulle ändå vilja ha lite tips.. typ man kanske ska ha lite lägre temperatur på ugnen och ha inne det lite längre för att minsta risken för att det blir döbakt. Ja ge mej tips helt enkelt.  Tempar ni erat bröd eller använder ni en sticka eller känner ni bara på det?  Om ni tempar vilken temperatur ska brödet ha när det är färdigt?  Använder ni en sån där brödform eller gör ni kakor/bullar/ slänger ni bara ut rät tpå plåten? har ni nån "hemlig" ingridiens som känns viktig när ni bakar som gör det extra gott/saftigt?

2012-10-30
osisen
osisen

ja ajg kör åxå på det jag har hemma, idag blev det lite riven morot i :D å lite olika mjöl å havregryn som först fick stå å dra sig.. 

sen tog jag olja istället för smör för att det skulle bli laktosfritt för lilltjejen.. jag har itne en aning om hur det kommer bli å om jag har måttat rätt utan detta brödet blev en ren å skör höftning från början till start.. men jag tycker det är kul å testa.. har alltid hatat å baka men har typ senaste året börjat inse att det är ganska kul om man bara vågar testa lite! 

Så nu önskar jag mig en köksassisten, en liten då jag inte direkt e nån storbakare men ändå så man kan göra lite bröd å nån bulldeg då å då! 

Så jultomten läser du det här vet du vad ajg vill ha!!!!

2012-10-30
osisen
osisen

å jag har ingen termometer än eller jo en inbyggd i ugnen.. kanske ska prova den idag!! Måste köpa en sån där bra digtial sak som man bara sticker in å får temperaturen.. eju bra även i grillsäsong!

2012-10-30
osisen
osisen

ÅH tack :D det var bra tips.. antar att du jobbar med det här då ;) hur länge e en stund på den där höga värmen :P

2012-10-30
osisen
osisen

använder ni brödform? och hur mycket deg lägger ni i så fall i formen för att det inte ska svälla över totalt?

2012-10-30
osisen
osisen

,

2012-10-30
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...