App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon som håller på med viktnedgång?= ))

Hej Libero mammor=) Tänkte kolla if det var någon som håller på att göra sig av med sina mammakilon. Jag kämpar än, gick upp så fasligt mycket med barnen trots att jag gick ner alla kilon med sonen så har jag kvar sen nr två=) Har 15 kilo kvar och täntke if det var någon som med gick igenom detta, kanske för att peppa varann lite och ge lite tips om man hittar något på vägen=) Jag äter inga kolhydrater eller laktos produkter pga pms besvär och svullnad samt allergi =))

2012-10-29
MrsDoris
MrsDoris

Jag har fastnat i en ond cirkel! I januari tog jag mig i kragen, hittade inspirationen! Började träna på mon cross trainer varje dag, var ute och gick och åt var tredje timme i måttliga mängder. Godis höll jag mig till på lördagar! Jag gick ner i vikt men så i slutet av februari blev jag sjuk och hela familjen med mig, vi blev friska i juni... Alltså någon var ordentligt förkyld konstant, vi blev aldrig av med det. Det gjorde att jag inte hade ork eller viljan att träna (kunde inte när jag var så förkyld heller) så jag började tröst äta för att orka med dagarna och nätterna. Där har jag fastnat! Trivs inte med mig själv, små äter mig igenom dagen och kvällsfikar när barnen somnat för att belöna mig. Jag avskyr min kropp inte för att jag är tjock men jag har fått en häng mage som jag inte alls kan acceptera men inte heller orkar göra något åt, hur det nu går ihop. När mitt första barn var 18mån gick jag ner 8kg, åt bra och tränade, mådde så bra och var så nöjd med min kropp. Jag vill dit igen men orkar inte... Jag har en kronisk sjukdom också som gör att träning inte fungerar alla dagar och då kommer tröstätandet in... Har jämnt ont i huvudet och det blir mkt treo. Äter starka mediciner i övrigt som också påverkar min energi... Ja ni hör... Hur man än vänder sig har man rumpan bak! Så vad gör man när man inte trivs men inte orkar göra något åt det? Suck!

2012-11-04
emcb
emcb

EMCB =)) Jag älskar tidningen ToppHälsa, tycker de peppar bra och de har inte bara fitness tjejer som har tränat sen de var 12 år (typ) Utan vanliga människor som jobbar, mammor ja alla typer, där brukar de varje månad skriva om olika dieter och ger recept för flera veckor ibland. Vilket kan vara skönt.

Socker är ett vanligt problem och många blir beroende av den skiten. Jag älskar också sött och så men när jag blir sugen så försöker jag ge mig en gång i veckan typ en måltid inte en hel dag att äta gott. Äter jag bra måndag-fredag så tar jag kanske efterrätt till middag på lördagen istället.

Har du kollat upp den här sidan (om du har råd såklart) Fitnesskampen som de gör reklam om på aftonbladet, men tror man måste träna en hel timma per dag i 30 dagar. Inte det lättaste som förälder =///

Du och jag kanske skulle kunna peppa varann lite. Var bor du någonstans? Jag bor i underbara stressiga sthlm haha

2012-11-02
MrsDoris
MrsDoris

Jag borde jobba med vikten men hittar inte den där riktiga viljan jag behöver för att klara det. Har ett stort sockerbehov som jag inte kan skaka mig loss ifrån, det är det som är mitt största problem. Jag är inte tjock men har den där degen kvar på magen, så jag vill gå ner minst 5kg men drömmen är 7-10kg. Hur gör ni för att få inspiration och sluta med socker???

2012-11-01
emcb
emcb

Hej alla mammor =)))

Jag har sen länge lidit av svåra pms och jag vill inte äta hormoner och min läkare sa att kolhydrater gjorde det värre och det har faktiskt hjälp väldigt mycket och sen allergisk mot laktos. Kan nästa tycka att då borde man rasa i vikt men jag rasade 15 men sen stod det stilla. Dock så studerar jag hemma och sen ska det hämtas barn, känns som om man har hamnat i en jobbig ond cirkel och tröttare än tröttast är man nu=) Känns som att tiden att träna kommer i sista hand och allt annat kommer FÖRST

Kul att läsa era historier och hoppas att ni alla kommer att gå ner era kilon och att ni blir lyckliga och mår bra inombords och nöjda med er själva

Viktväktarna har jag med varit nyfiken på, har de recept som är färdiga eller kan man typ prata med någon där som kan hjälpa en att hitta något som kanske kan passa mig lite bättre?

2012-11-01
MrsDoris
MrsDoris

Tänkte försöka gå ner i vikt, har 15 kg som jag lade på mig när jag började äta antideppmedicin för 4 årsedan och lyckas jag väl gå ner de kilona så är alla gravidkilona kvar :-/ men 15 kilo just nu skulle vara en väldigt god början :-)

Kan inte bestämma mig för en diet bara, det måste vara enkelt också, är mycket med allt som det är så enkelhet är en förutsättning just nu.... usch att det ska vara så svårt att komma till skott och gå ner i vikt :-/

2012-10-29
Känguru
Känguru
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...