App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hemma från akuten

Kom hem från akuten för ca 1 timme sedan.. Vaknade igår och hade extremt torra läppar, under dagen började mina läppar och ena kinden att kännas konstiga.. Mot kvällen kändes även vänster öga konstigt. När jag vaknade i morse och hade ätit kändes halva ansiktet konstigt, provade att le, vicka ögonbrynen och näsborrarna men kunde i te röra vänster sida av ansiktet. Åkte in till akuten och blev inskriven ca 13.15, fick tagit EKG och blodtryck och blodprov. Sen fick jag även träffat en läkare som gjorde diverse andra test för att utesluta blodpropp, stroke osv.. Blev konstaterat halvsides ansiktsförlamning.. De tog sen ett ryggmärgsprov för att utesluta borrelia.. Nu ska jag in i morgon till öron-näsa-hals mottagningen för att träffa en läkare som ska bestämma om jag ska få någon behandling eller inte, eftersom jag är gravid (v 34+5 idag). Jag hoppas att detta är någon lindrig variant som försvinner, för som det är nu så har jag ingen smak i munnen, är törstig hela tiden och det är sjukt jobbigt att äta. Frågan är ju oxå hur länge det kommer sitta i! Jag ville mest bara skriva av mig om detta!!

2012-10-28
zipbullen
zipbullen

Skönt att du nu vet vad det beror på! Hoppas cortisonet hjälper! Tänk vad mkt läskigt man kan råka ut för... Krya på dig!

2012-10-30
emcb
emcb

Men fy! Förstår om du är orolig. Måste ju vara jätteläskigt. Hoppas att du får bra hjälp med detta! Lycka till

2012-10-30
Bellis80
Bellis80
Barn på 1 år och 11 månader

Åh, vad skönt att du fått en förklaring, hoppas nu att tabletterna du ska ta funkar och att det snart blir bättre :-)

Kram

2012-10-30
Känguru
Känguru

Läkarens konstaterande, förlamningen beror på att jag samlar vätska som trycker på någon nerv.. Och eftersom ansiktet är symetriskt så kan det komma på höger sida oxå!! Men han ringde och pratade med läkaren på spec MVC och dom bestämde att jag var så långt gången att jag får lov att äta tabletterna.. Så nu har jag fått kortisontabletter för att minska trycket och förhoppningsvis få tillbaka lite rörlighet.. Tills bebisen är ute, sen kommer det bli bra igen!! 

2012-10-30
zipbullen
zipbullen

men oj va läskigt.. :-\ Stor kram!!

2012-10-29
osisen
osisen

Uppdatera snälla vill bara att allt ska bli bra snart!! Kram på dig. !!

2012-10-28
babybo
babybo

Usch vad läskigt! Hoppas de hittar anledningen till förlamningen och att det går över fort! Lycka till imorgon och krya på dig!!!

2012-10-28
emcb
emcb

va hemskt hoppas allt blir bra snart!

2012-10-28
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

Men usch då! Krya på dig!

2012-10-28
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...