App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

jag trodde roxette va bra :O

.. men herregud.. svårt å hålla sig för skratt.. jag har väl aldrig lyssnat på roxette men eftersom de är så populära så tänker man ju att dom måste ju ha det! men ikväll skulle man kunna säga att det var fiasko.. herregud.. katastrof.. deras bästa år e nog förbi för ett par decennier skulle jag gissa.. Marie e inte riktigt med i loppet.. inte alls.. :-( nån mer som ser på invigningen av friends arena eller? :-)

2012-10-27
osisen
osisen

Ja, jag såg nåt inspelat live framträdande strax efter hon blivit frisk, hon var inte riktigt samma då.. Alltså egentligen, men om dom är så dåliga tycker jag inte dom ska ta in dom alls.. Fast jag tycker det var mysigt att titta på, det jag såg..

2012-10-27
Betty86
Betty86

fast hon kanske lider av sviter efter tumören?!??? eller är hon sjuk igen.. :-( för hon verkade verkligen inte med..

2012-10-27
osisen
osisen

jo det är klart jag har men live vette tusan.. nåt klipp nångång kanske :-) men detta var fullkomligt magplask.. Marie klarade inte de högre tonerna alls.. inte ens nästan.. hon såg ut som hon hamnat på scenen av misstag och försökte sjunga med så gott hon kunde.. förvirrad och ja helt enkelt riktigt B.. å det gjorde mig förvånad med tanke på vilka världsartister de ändå varit..

2012-10-27
osisen
osisen

Såg delar. Missade tyvärr Roxette, men helt allvarligt? Har du aldrig hört dom innan? Vart kommer du ifrån? :-D

2012-10-27
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...