App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Håller på bryta ihop

Mår så himla dåligt. Vet inte vad jag ska göra innan det blir ännu värre. Som jag har skrivit innan så efter jag gick ner 36 kg så har jag mått dåligt. Gjorde alla möjliga prover men inget var fel. Tror hellt enkelt att kroppen fick sig en rejäl omgång. Den behöver återhämta sig. Men hur lätt är det jag jobbar oftast nätter och då är man igång och städar hela natten sen åker man hem och sover kanske 5-6 Tim sen upp och hämta barnen från dagis. Hem och laga mat till familjen. Städa,disk, tvätta visa dagar. Sen kan det hända att man åker och jobba natt igen. Sen på det att sonen på 15 månader vaknar några gånger på natten. Ibland får jag liv i mannen annars fixar jag det inte för att det är jobbigt. Sen ibland på kvällen får man ett samtal från min 4 åring som gråter i luren och säger att han saknar mig och vill säga godnatt. Och fäller några tårar. Känner mig ganska utmattad av allt. Efter jag fick min andra son så fick jag förlossnings dep. Det blev bättre i jan i år men haft lite upp och ner period vis. Sen är det jobbigt och vara tim anställd man vet inte när man jobbar eller hur ekonomin ser ut. Behövde bara skriva av mig

2012-10-27
Brunet_tj
Brunet_tj

Låter som att du behöver sjukskriva dig några dagar! Det gjorde jag och är visserligen fortfarande sjukskriven pga depression. Du behöver vila ordentligt för att kunna återhämta dig!

Ingen tackar en för att man brakar igenom!

Kram

2012-10-30
Mormor68
Mormor68

Jag har funderat på sjukskriva mig en vecka för att ta mig igen lite. Det blir bara värre för varje vecka. Mannen min har tagit mer ansvar här hemma nu när jag mår såhär. Är så himla trött.
Det här med sömnen så är det svårt och få ihop. Sen har barnen varit sjuka föra veckan då var det sova kanske 3 timmar sen vaknar barnen. Sen är det full fart hemma.

2012-10-28
Brunet_tj
Brunet_tj

Usch då, hoppas du snart får må bättre! Det finns ingen möjlighet för dig att sjukskriva dig några dagar och bara få ta igen dig?

Kram

2012-10-27
Känguru
Känguru
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...