App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

idag va lillmonster mammig..

hon sov en timma i sin säng sen vakna hon å pappa gick in å la sig hos henne men hon skrek.. hysteriskt.. tydligen varje gång hon öppna ögonen å såg honom.. så tog han upp henne å hon skrek tills hon fick komma till mej.. satt hos mej en stund men somnade inte så jag tog monster in till oss så la vi oss.. så nöjd tjej som somnade på bara nån minut.. lilla vän, tänk å vakna å ha sånt panikbehov av någon.. det händer inte ofta att hon gör så men att det händer känns lite jobbigt.. vill ju hon ska känna sig lika trygg å bekväm vem än hon är med.. sonen har ju aldrig varit sån.. han hade nöjt sig med en fullständig främling om det var det som erbjöds.. han va så trygg i sig själv liksom..

2012-10-25
osisen
osisen

Welcome to my world! ;-) Nä, skoja bara. Ingrid är nästan lika pappig som mammig nuförtiden, men oj vad länge det var som BARA jag dög!

2012-10-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

Nattetid duger bara jag här hemma. Är lite jobbigt nu när jag har nattillamående och inte vill gå honom nära och han helst till krypa in under huden på mig. Men mannen är tålig här hemma :-D Man får försöka njuta av att dom små vill ge kärlek, en dag kanske dom slutar med det!

2012-10-25
Betty86
Betty86

Så gjorde min son förra veckan. Vaknade mitt i natten, in gick pappa (som oftast tar nätterna) men när han lyfte upp liten skrek han och det blev bara värre och värre, riktigt panik skrik tillslut. Jag kom in i rummet och han liksom slänger sig ur pappas famn in i min... och med en gång tyst och sitter som limmad på mig med kinden mit min axel. Satt med honom så (i fotöljden i hans rum) och han somnade gott. Dagen därpå var han också lite extra kramig och pappa fick inte lägga honom på kvällen. Men sedan har det gått bra med pappa igen. De är söta de små, hur olika de är och hur olika mkt närhetsbehov de har!

2012-10-25
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...