App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon som vet??

Jag gjorde en abort för ca 5 veckor sen va då i vecka 5 ! Har blödigt till och från sen dess och haft ägglossning som vanligt , men nu till frågan ja har haft oskyddat sex efter de eftersom jag vill ha barn och aborten va inte vad ja ville men fanns skäl till att ja va tvungen :( men nu till frågan kan man bli gravid med avslag och fast jag har de till och från nu med? För ja plussa på efterkomtrollen så ska tillbaka på måndag! Och de är nu ja känner mig gravid mår illa är jätte gasig i magen och kissar mera äter massa godis då mat får mig att må mera illa :/ någon som kan ge mig nåt bra svar :) önskar ju att ja är gravid och att de ska lyckas denna gång :)))

2012-10-25
jenkka
jenkka
Bebis på 10 månader

Oj de där med vänta har ja inte hört nåt om ja tänkte att vi kunde köra på direkt efter som de va normalt i 1 vecka ! Men sen kom allt tillbaka :/ , jo dom måste nog kolla upp de! Men hur är de om man har rester kvar då borde man ju inte få ägglossning och graviditet symtomer eller? Ja mena innan ja gjorde abort kände ja inget alls ja kissa mera med de va de! Och nu har ja massor ! Jag vet att de låter helt skumt ja har sagt detta till mig själv oxå och får inte ihop allt därför tänkta ja att nån vart med om nåt liknade eller hört nåt om de ! :)

2012-10-25
jenkka
jenkka
Bebis på 10 månader

Jag vet faktiskt inte hur det går till. Men spontant låter det lite konstigt att kunna vara gravid samtidigt som man har avslag efter en abort. Min vän genomgick en abort (ofrivilligt som du) och ville bli gravid igen... men hon fick vänta två menstrationer innan de fick börja försöka igen, läkarens råd.

2012-10-25
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...