App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Present till nyblivna föräldrar

Matchande klädset i alla ära, men med många bekanta så kan det bli många plagg i storlek 56. Den bästa presenten jag fick när vår dotter föddes var ett set för att göra 3d avgjutningar av hennes händer/fötter, dvs fötterna sticker ut från plattan. Jätteroligt att ha en figur att se tillbaka på och se hur små hennes händer och fötter verkligen va!

2012-10-25
missmuppify
missmuppify

Jag tycker generellt sätt att det e tråkigt att köpa kläder i present, bra idé att avgjuta hennes händer och fötter, kommer säkert uppskattas när hon blir äldre. Jag brukar titta på denna hemsida för presenttips http://www.xn--presenthjlpen-jfb.se/produkt-kategori/present-till-nyblivna-foraldrar/ men undrar om ni känner till någon annan hemsida så att jag har mer presenter att välja mellan?

2018-07-22
RicoJ
RicoJ
Försöker

Dessutom måste jag tillägga att det här med att man "alltid" får för mycket kläder stämmer inte alltid. Varken min man eller jag har någon släkt nästan, och vänner fick vi först EFTER att dottern kommit, så vi har aldrig fått för mycket av nånting.

2012-10-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Kläder fick man så mycket så det var det sista man vill ha! Men från våra familjer fick dom bästa presenterna sängen ,skötbord ,alla säng kläder , babybjörn bärsele , vagnen och massa guld :-) kläder är fint att få men man fick oftast fel storlek haha :-)

2012-10-25
babybo
babybo
Barn på 3 år och 2 månader

Precis, när någon som kom hade med sig lunch eller fika, och inte förväntade sig att bli uppassade, det var det bästa. Sen har många äldre i min släkt väldigt dålig smak när det gäller kläder. På dopet så skrev vi uttryckligen att vi inte ville ha kläder :-P

2012-10-25
Betty86
Betty86

Jag är nog så ego, så det är mest för min egen skull jag går och köper yttepyttekläder när någon bekant fått barn. Man blir ju nästan sjuk när man ser allt gulligt!

Annars kan jag hålla med om att det kan vara kul med något annat än kläder.

2012-10-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Jovisst är det trevligt fast vi har gjort sådana på öppna förskolan helt gratis.

Jag köper alltid lite större kläder för de växer ur dem så fort storlek 62/68.

Den present jag uppskattade mest var när någon ringde och frågade om de fick komma hem med middag till hela familjen :)

2012-10-25
Atlantis
Atlantis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...