App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Titta hit!

Nu vill jag ha svar ENDAST ifrån er som har söner som använder blöja på natten (eller har gjort) och aldrig kissat igenom. Ni som aldrig behövt byta blöja, pyjamas & sängkläder mitt i natten pga att blöjan läckt. Det jag vill ha svar på ifrån er är följande: Vilken blöja använde ni på natten? Tacksam för svar, trött på kiss sjöar i sängen....

2012-10-23
emcb
emcb

Pampers vanliga. Up and go varianterna läcker.alla.

2012-10-29
_CM_
_CM_
Barn på 3 år och 3 månader

Det är bara det att jag tycker det är så svårt att sätta på en sådan blöja nu när "liten" (20mån) är vad vid byxblöja, dvs bara att kliva i. Få den att sitta lagom hårt osv på ett barn som är i full gång... Men vi får nog prova det också... Suck!

2012-10-29
emcb
emcb

Vi testade att gå upp i strl på Liberos men det blev värre då, torr blöja med en sjö i sängen. Så gick tillbaka igen. Att gå ner i strl går inte den får han inte på sig :-)

Nu har vi testat att köpa pampers byxblöja. Första natten var det torrt i sängen men i morse var både lillen, pyjamas, lakan och täcke sjö blöta. Dessutom var blöjan rätt tung. Suck!

Kanske ska testa de "vanliga" blöjorna, allts inte byxblöjorna. Jag tror att ett problem kan vara att killarna får stånd på natten när de sover och om blöjan inte håller "slangen" på plats då så lägger den sig uppåt och då kissar de ju helt galet sedan. Men vi kan ju inte vara ensamma om att ha pojkar som får natt stånd, det ska ju alla med snopp få :-) Undra om blöjtillverkarna vet om det ;-)

2012-10-29
emcb
emcb

Har vänner som aldrig varit med om en läckande blöja på natten. På äldsta barnet hade vi först libero men läckte nästan varje natt. Ibland var den jätte full och ibland var blöjan torr men sängen blöt... Vi bytte till pampers på natten och det blev bättre men långt ifrån bra. Vi bytte alltid blöja innan vi la oss men hjälpte inte heller. Nu med minstingen på 20mån så har vi fått samma problem. Vi byter blöja mitt på natten men han är ofta blöt på morgonen ändå... Ska testa pampers på natten nu. Ja båda barnen har druckit kvällsvälling men efter att min äldsta slutade med det kvarstod problemet med läckande blöjor! Och jag har vänner vars barn dricker kvälls välling och de har inte samma problem!

2012-10-24
emcb
emcb

Liberos blöjor till alla utom en där Pampers passade bäst, även nåt billighetsmärke fast kommer tyvärr inte ihåg namnet på det :-( De som hade Liberos var lite bredare i kroppsbyggnaden och Pamperskillen hade en späd kroppsform så min slutsats är att utgå från barnets kroppsbyggnad och välja rätt blöja utifrån det...

2012-10-24
Känguru
Känguru

Libero läcker ibland,men inte ofta.up & go har alltid läckt på natten.använder de endast till dagen och vanliga på natten.pampers har nog aldrig läckt under natten.

till vår minste använder vi pocketblöjor i tyg.sätter man de lite fel så läcker dom.men nu börja jag får kläm på det :).

2012-10-24
Emilie7
Emilie7
Barn på 1 år och 10 månader

Vi använder Libero och det har bara läckt en gång men har börjat byta en gång under natten för att lillen klagar annars.

2012-10-23
JAlbrektson
JAlbrektson

Sonen kissade ALDRIG igenom blöjan och han hade framtill han var helt blöjfri (2½år) Libero Up and Go både dag och natt. Jag testade andra blöjor men, ingen var lika bra som Libero enligt mig.

2012-10-23
Fideli73
Fideli73
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...