App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Usch snart är de slut..

.. På mammaledigheten. Jobbet ringde och frågade hurvida jag skulle komma tillbaka på jobbet. Jag har ingen fast anställning utan de nyanställer mig igen i januari/februari. Problemen är att de måste veta nu, annars anställer de någon ny. Men jag vet ju inte när jag får dagisplats? Och hur lång inskolning som behövs. STRESSAD!! Sedan jobbar jag skift, även helger och de känns jätte tråkigt nu när Lillskrutt e hemma. Känns som vi inte kommer få ihop vårt vardagspussel. Känns som jag ska ge upp min karriär o sätta mig och paketera lådor någonstans dagtid för att det ska funka. Hur har ni gjort när ni gått tillbaka till jobbet?

2012-10-23
Maalin89
Maalin89

Här måste man söka 6månader innan inskolning för att få en plats. De garanterar en plats på något av de tre alternativen man söker. Man söker 1:a val, 2:a osv....

Men sök till mitten av januari och bestäm att du börjar jobba i februari. Då hinner du skola in i två veckor.

Jag jobbar, kvällar, helger och dag, tycker det är bra för då måste inte barnen gå så långa eller många dagar på förskolan när de båda kommer att gå. När jag jobbar helg så är jag ju ledig mitti veckan så då är de hemma. Och jobbar jag kväll är det bara några timmar som kan behövas innan de blir hämtade av sin pappa. Bra tycker jag.

2012-10-23
emcb
emcb

Jag hoppas att det inte är 3månader efter utsatt datum?? Trodde garantin gällde från de datumet man satt. Men å andra sidan kan jag ju inte säga exakt ett datum att den 23 februari, de har jag ingen om :/ Blää å jag som tänkte, åååh nu ska jag vara ledig jätte länge. Men va fort det gick!

2012-10-23
Maalin89
Maalin89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...