App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Försäkring?

Hej! Jag undrar om någon är insatt i det här med att försäkra barnet redan i magen? När ska man göra det och vad rekomenderar ni andra? Vanlig försäkring eller tillägg? Har aldrig tidigare hört talas om att man kan försäkra barnet redan innan det är fött, men det kan kanske vara en bra ide...

2012-10-23
sandris87
sandris87

Jag tecknade min redan i vecka 8, olika delar av den börjar gälla vid olika tider tror jag, men det är aldrig för tidigt för att teckna!

2012-10-24
Mikka85
Mikka85
Barn på 3 år och 1 månader

Jag rekommenderar att ta den gravidförsäkring som kostar 1050 (eller vad det nu ligger på).. Man vet aldrig hur graviditeten blir.. Min första slutade i med att sonen föddes i v 26, och då hade vi "bara" gratisförsäkringen.. Det visade sig att om vi haft betalförsäkringen så hade vi fått ut ca 200:-/dag som sonen var inskriven på sjukhus, vilket totalt blev 3,5 månader.. Dessutom så är bebisen försäkrad tom den är 6 månader och sen om man tecknar barnförsäkring inom samma bolag så slipper man oftast hälsodeklarationen (eller vad det nu heter)!!

Så till denna graviditet så tecknade jag försäkring runt vecka 20 någonting... För även om det är tidigt så börjar den ändå inte gälla förrän runt v 24 eller vad det är!!

2012-10-23
zipbullen
zipbullen

Jag har ju valt folsam. Vad jag har hört så ska man få bättre pris på barnförsäkring sen om man skaffa grviditets försäkring nu. 

Har något hört annat?

2012-10-23
asafrank
asafrank
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...