App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

lite kräksjuka nu när vi äntligen blivit friska.. varför inte?!

ja så kaskadkräktes dottern upp allt maginnehåll i går kväll.. å vi som skulle till öppnis för första gången på typ 5-6 v :-(. blev inget med det.. å sonen kan ja inte skicka till skolan så han va ledsen han med.. igen.. någon liberoträff för mig imon blir det ju inte heller då om det inte e någon som känner sig lite sugen på en släng av magsjuka? ;-) trött på sjukdomar.. å bara såna här jobbiga sjukdomar åxå.. ja det e ju inte livshotande men ja ni fattar..

2012-10-22
osisen
osisen

åh va gullig du är känguru.. ska se hur den här dagen ter sig.. har vi tur är hon inte magsjuk utan bara reagerat på något hon åt igår.. vi va på kalas å hon fick äta tårta.. det va både hjortron å chockladmousse i som är något hon aldrig ätit förut, kanske en reaktion av det..
jag hoppas iaf :-)
men jag vågar ju inte gå på den stora liberodejten imorgon hur som helst men vi kanske kan ta en eftermiddag på bushuset ändå känguru en annan dag :-P

2012-10-22
osisen
osisen

ohja shoppa som en tok.. ;-) många julklappar fixade vilket var oerhört skönt å få fixat..
å det var enorma mängder människor som väntat.. det som förvånade mig mest var hur arga många var å gick å svor å grejer.. ja menar åker du till gekås en lördag så kan du väl ändå inte tro du ska vara ensam där?
jaja folk e konstiga.. visst blev man lite stressad av mängden människor det e ju svårt å inte bli men irriterad å arg?! konstigt :-)

2012-10-22
osisen
osisen

Vi är inte så rädda för att umgås med magsjukor då dottern ändå är immun mot det vad jag märkt, kan ju vara bra att känna till ifall ni nu klättrar på väggarna och sonen behöver leka av sig en stund så skulle ju vi kunna mötas upp någonstans, om du vill???

2012-10-22
Känguru
Känguru

Åh så trist :-(

2012-10-22
Känguru
Känguru

nej det "får" han inte.. dom har en kompis i klassen som har en allvarlig sjukdom som innebär att han hamnar på sjukhus om han blir tex magsjuk/ influensa och såna lite jobbigare sjukdomar.
Å det gör ju att man är extra noga med de här 48h å att inte skicka om nån i familjen är sjuk..

2012-10-22
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...