App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barnets personliga hatthylla av ett badrumsskåp!

Blev så nöjd med den nya hatthyllelösningen så jag måste bara tipsa om det! Jag köpte två höga badrumsskåp med ca 30 cm bredd och djup... i nedre delen monterade jag medföljande hyllplan och använder som skohylla (3 hyllplan för skorna) och i den övre delen har jag skippat hyllorna och istället satt upp krokar så man kan hänga ytterkläder och ryggsäcken där. Det finns även plats att lägga cykelhjälmar, mössor, vantar i vardera skåp... det här måste jag säga är mycket mer praktiskt än en "vanlig" traditionell hatthylla och för enkelhetens skulle har jag inte monterat dörrar på skåpet heller så det blir lätt för barnen att komma åt sina saker :-) Håller nu tummarna för att de två yngsta inte kommer stöka ner i hallen nu när de fått sin egna personliga plats! ;-)

2012-10-21
Känguru
Känguru

De här skåpen var inte dyra alls, kostade ca 300 kr per skåp (ikea), elfasystemet är säkert också bra om man har gott om plats men med min smala hall så behövdes en lösning som inte tog för mycket plats på djupet :-)

2012-10-21
Känguru
Känguru

Är inte badrumsskåp ganska dyra ? Vi har 6 barn och har dubbla klädhängare med elfa hyllor 3 st ovanför och skohylla under. Så cykelhjälmarna hamnar på  hyllan ovanför. På väggen mittemot har vi köpt Ikeas skoskåp 3-pack i plast och satt två (3-pack) bredvid varandra. Då har alla barnen var sitt fack för vantar ,halsdukar och mössor.

2012-10-21
Atlantis
Atlantis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...