App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Så gör inte en pappa mot ett barn.

Jag har fått reda på att ett par vänner till mig som separerat har problem efter seperationen med varandra och angående barnet. Och nu funderar den ena parten på att dra i gång en vårnadsprocess. Iaf vart barnet ska bo mest. Men jag har också fått reda på i efter hand att pappan till barnet faktiskt betet sig inte riktigt som man ska. Han har när barnet och han pussas, pussat barnet med tungan. Det blir ju mer som en "kyss" då. Gör ont i magen på mig när jag skriver det men jag måste fråga er. Mamma har sagt till pappan att så gör man inte och gav honom en chans till och så har det hänt igen. Nu vill mamman nog nämna detta i den blivande vårdnads processen. Men hon har ju inte anmält det någonstanns och skulle hon göra det så har hon ju inga bevis. Hon vill ju att rätten ska tro på henne och att hon inte hittar på nåt som faktiskt hänt. Hur ska jag råda henne? Kommer rätten tro på henne? Detta är ju ett oacceptabelt beteende. Man kysser ju inte sina barn med tungan.

2012-10-19
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 11 månader

men är det inte så att när man anmäler sånt här så kopplas barnpsykologer in som kan lirka ur barn vad som egentligen har hänt genom lek med dockor och rita bilder och sånt. hade jag haft minsta lilla aning om nåt sånt hade jag anmält! bevis eller inte, det får komma sen!

2012-10-19
mickelina81
mickelina81

Har några frågor: har hon själv sett barnet pussa barnet med tungan? Hur gammalt är barnet? Hur reagerade barnet? Hur beter sig barnet när hon/han ska till sin pappa? Oavsett så måste hon ta reda på mer... Hon kan inte bara låta det bero om det nu skulle pågå något mer. Men det kan lika gärna vara en helt oskyldig tok busig puss mellan pappa och barn. Det är lätt att gå igång och skapa massa drama. Är hon orolig ska hon vända sig till polisen, soc kommer också bli inblandade!

2012-10-19
emcb
emcb

Men, fy vad säger du, stopar pappan in sin tunga i barnets mun. Hur gammalt är barnet.

Det är ju snudd på incest!

2012-10-19
Fideli73
Fideli73

Jag håller med dig. Jag kan tycka att hon borde anmäla honom om det är mer känslan som hon fått att det faktiskt görs på flit.

Jag kan också förstå henne att hon inte anmält honom för man vill ju inte tro det eller förstöra något som kanske inte var något.

Men när det hänt fler gånger kan jag tycka att pappan inte fått in det i skallen att det inte är ok. Det är ju inte så att barnet kommit fram med tungan utan det är ju pappan som liksom .....

Jag sa till henne att är hon säker på att det är nåt allvarligt så borde hon anmäla honom.

Men då säger ju hon att hon faktiskt inte har några bevis förutom då det hände och kanske svårt att anmäla i efter hand?

Hon vill ju faktiskt bli trodd.

2012-10-19
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 11 månader

Svårt å säga tycker jag.. alltså har man inte sett det själv så är ju frågan HUR det faktsikt gått till.. Ja menar kommer dottern med tungan utanför å ska pussas så hade jag nog mycket väl kunnat sträcka ut min tunga å möta hennes utan för den sakensskull ha något sexuellt i skallen.. Däremot så hade jag ju inte tungkysst mitt barn?!?! Om du förstår.. det är så stor skillnad och det beror på barnet situationen och allt. Om man faktiskt tror att barnet kommer fara illa och att det finns något mer än bara pappa/barn dem emellan så är det självklart att man ska agera men då borde man anmäla det till polisen! Inte dra upp det i en vårdnadstvis för då ser det ju ut som nåt man drar till för å få vårdnaden och verkar inte speciellt trovärdigt.

2012-10-19
osisen
osisen

.

2012-10-19
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...