App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

första tiden

Första tiden är allt bara ett töcken, och man går på autopilot och gör mycket på rutin. Hur man än försöker komma ihåg när man ammade el på vilket bröst, så går det helt enkelt inte... och man inbillade sig att allt skulle bara vara happy happy happy, men så är det inte för dom flesta den första tiden.. Men lugn det vänder :) efter ca 3 månader har babyn kommit till rätta och skaffat sig lite vetskap om önskemål, rutiner och div. och då kan mamma och pappa äntligen börja njuta :) Jag fick en väldigt liten bebis, och hade därför behov av att amma väldigt ofta. Dvs han vaknade i början 1 gg i halv timmen för att gradvis öka tids mellanrummen. Men jag var såå otroligt förvirrad natte tid så för att inte erbjuda samma bröst varje gg var jag tvungen att ha ett elastiskt armband runt handleden som jag byte till den sidan som jag ammat för att inte göra misstaget att försöka ge ur samma bröst hela tiden, och på så vis orsaka risk för mjölkstockning. Det är inget jätte tips men det underlättade såå mycket under natten när man var trött och yrvaken. Lycka till.

2012-10-18
maaling
maaling

Gör samma sak, ett armband på den sida som jag ammat på sist. Jag skulle lätt kunna glömma vilken sida jag ammade på sist, dock ammar jag i regel från båda sidor vid varje amning.

2012-10-18
Yrwen
Yrwen

Det är ett jätte bra tipps! Jag hade ett litet hårspännen klämt runt bh bandet, det som går över axeln. Men när man var som tröttast kunde jag glömma om jag bytt sida eller inte på spännet :-)

2012-10-18
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...