App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

blir aldrig fri

har insett att jag är deprimerad igen. har känt mig extra trött och lättretlig på senaste tiden. började med anti-depressiv medicin för en vecka sen ungefär. jag blir aldrig fri från skiten! har varit deprimerad av och till genom åren från -97. är så trött på det! varför kan jag aldrig få vara lycklig, måste alltid bära omkring på dessa nedtungande känslor.

2012-10-16
CarroB_84
CarroB_84

Depression är något jag själv har haft hela mitt liv och jag förstår hur du känner men just nu i mitt liv är det min familj mina vänner och mina underbara dotter och man som gör livet värt! Ta det som får dig att må bra i livet och ta vara på det! Jag skickar så många styrkekramar och jag vet att du kommer hitta en lösning! Du är viktig tänk alltid du är värd mycket!

2012-10-17
babybo
babybo
Barn på 3 år och 10 månader

Dessutom finns det ingen naturlig källa till d-vitamin under vinterhalvåret, de nivåerna som finns i livsmedel är ingenting mot vad vi egentligen behöver. (Vi får d-vitamin från solen, och bara då den står högt nog på himlen).

Nu tycker väl inte jag att det låter som om ditt enda problem är d-vitamin, men det kan säkerligen inte skada att ta extra tillskott nu under vinterhalvåret. Många bäckar små, och det finns billiga vitamintillskott i livsmedelsbutikerna!

Vad gör du för att bli kvitt depressionen annat än att äta medicin?

2012-10-17
Mikka85
Mikka85
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...