App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Längtar!

Jag längtar så himla mycket efter min bebis! Går in i v 30 i morgon och har fått höra att nu kommer tiden gå ännu långsammare! Någon som har tips på hur man får tiden att gå?

2012-10-16
Jane_89
Jane_89

Åh vad mycket bra och roliga tips! Gillade verkligen det där med massage!;)

2012-10-17
Jane_89
Jane_89

Shoppa prylar på tradera, dels kläder och grejer till knyttet som kommer men även till resten av familjen eller huset. Det kommer att ta massor av tid, men vara roligt och ta upp dina tankar och du kommer att spara en massa pengar på det.

Förbered så mycket du kan inför förlossningen, inte bara för barnet utan även i/runt huset så att du kan ha det extra lugnt och skönt med barnet när det kommer. Passa på att städa ur förråd mm.

Börja med en lång och spännande bokserie som kommer att ta all din tid så fort du har fastnat i den. Jag tipsar om "Främlingen" av Diana Gabaldon, eller varför inte "Grottbjörnens folk" av Jean M Auel om du inte har tagit dig igenom den än?

Se till att få ordning på familjens fotosamling och framkalla lite bilder över nätet. Sorteringen tar evigheter och är något som alla vill göra men aldrig tar sig för?

Bjud hem alla vänner som du länge har velat träffa nu - snart kommer det kanske att bli för jobbigt och sen är bebis så liten. Organisera några middagar, spelkvällar, glöggaftnar.

Gå med i nån slags mammagrupp i ditt område för de som föder ungefär samtidigt som du, och umgås med dem så mycket som möjligt. Du kommer säkert att få flera bra vänner och det kommer att vara guld värt med jämngamla kompisar åt barnet när det är fött.

Ta med killen på olika kurser, det finns t ex en massagekurs där ni får lära en hur han kan massera dig före/under förlossningen för att lindra smärtorna och avlasta. Säkert både skönt och trevligt!

Pyssla om dig själv; ta fotbad och titta på någon gammal favoritfilm.

2012-10-17
Mikka85
Mikka85
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...