App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jobb och utbildningsgarantin?

Skrev in mig på AF igår och kom in i "Joben" igen. Får väl ytterligare nån meningslös syssla som jag hade tidigt i våras.. Men iom att det heter just "Jobb och utbildningsgarantin" så undrar jag lite ifall AF typ har kurser eller utbildningar som man skulle kunna gå? Alltså, inte såna löjliga "lär dig skriva CV" kurser (som jag redan gått på typ 5-6 ggr och varje gång har de sagt att jag inte behöver ändra mitt cv eller personliga brev då det redan är bra som det är) utan där man faktiskt lär sig något nyttigt och roligt! Eller nån utbildning som är bra att ha? Eller är "utbildningen" i denna garantin bara såna meningslösa "söka jobb" kurser? Annars tycker jag det hade varit kul att gå på nån bra kurs där man faktiskt får lära sig saker, fram tills bebis kommer!

2012-10-16
xLillaMy
xLillaMy

Nä usch, jag ger inte mkt för af heller... har alltid försökt att ha så lite med dem att göra som möjligt, de vill bara skicka iväg en på en massa konstigheter som absolut inte leder någon vart...

2012-10-16
Känguru
Känguru

Jag är ju arbetslös och undrade om jag kunde få gå en kurs så att jag skulle kunna plugga vidare och byta yrkesinriktning.. Men det var invandrare som hade första tjing...

2012-10-16
Yrwen
Yrwen

Men öööh? Omvänd diskriminering för fan! Varför ska inte vi samma chanser som de utlandsfödda eller handikappade? De förväntas ju få samma chanser som vi nu för tiden!

Det var det värsta jag har hört..

2012-10-16
xLillaMy
xLillaMy

Därför att jag var typ 19 år och hade väl inte koll på sånt då. Har alltid hatat Af, kommer alltid att göra det.

2012-10-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 16 månader

Mamsan, varför anmälde du inte det!! jag hade direkt gått till DO och gjort anmälan. *morr*

2012-10-16
osisen
osisen

Tror knappast du får lära dig något nyttigt. Af är ju värdelösa med stort V! Jag minns när jag var "långtidsarbetslös" efter gymnasiet och ville gå nån kurs, minns inte vad, då blev jag nekad med orden "om du varit utlandsfödd eller handikappad hade det varit annorlunda". Tack som fan liksom. Vänta en sekund ska jag bara gå ut och hugga av mig foten.

2012-10-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 16 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...