App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Obehagliga drömmar! :-(

Häromnatten drömde jag att min dotter och jag var på nån form av avskedsbrevfika tillsammans med min nya kille. Vi skulle flytta till Australien, bara han och jag! Alla trodde såklart att jag valt själv och Ingrid skulle stanna i Sverige. Killen hade däremot typ utpressat mig att följa med honom, och när vi sitter i soffan viskar jag vilken honom "Hur länge ska vi vara där?" "4-5 år" svarar han då. Jag skulle alltså inte få se min dotter på 4-5 år. Ångesten när jag sitter och pussar på henne i soffan för att säga hejdå, den sitter fortfarande kvar lite i kroppen. Några nätter senare drömde jag att hon hade nån form av livshotande sjukdom, typ hjärnhinneinflammation, men jag försökte förtränga det och gick på öppna förskolan med henne ändå. Men hela tiden visste jag ju att hon snart skulle dö. Usch, varför är hjärnan så här elak mot en?? Man mår ju dåligt hela dagen efter såna här drömmar! :'(

2012-10-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

hjärnarn bearbetar ju det man inte hunnit med på dagen å detta är ju något som skrämmer alla föräldrar och nåt man bara inte vill tänka på.. men så kanske man läser, ser hör nånstans och sen tänker man inte mer på det.. förrän det blir natt..

2012-10-16
osisen
osisen

Ja, jag hoppas att det finns nån "bra" anledning. Å andra sidan är man ju inte automatiskt skonad från hemskheter i verkliga livet bara för att man drömmer om det på nätterna.
När jag var gravid drömde jag mycket, men sällan mardrömmar. Hoppas det är en period nu bara. :-/

2012-10-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

*avskedsfika (skriver från telefonen)

2012-10-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...