App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mormor vill inte lyssna

Har ett problem, Mon sons mormor/min mamma vill inte riktigt lyssna utan hon gör det hon tycker är rätt. Idag rann väl bägaren över lite extra när hon skulle va barnvakt så jag kunde gå iväg och träna lite. När hon kom låg han och sov på min mage och eftersom han låg som en hösäck skulle jag räta upp honom lite men då kommer ett par händer och rycker honm ur min famn och säger efteråt "jag kan ta honom", ingen fråga eller något och konsekvensen blev att han vaknade väldigt häftigt och förstod inte va som hänt. Jag påpekade då att han tack vare detta kommer bli väldigt trött i förtid. När jag kom hem 20.10 så ser jag en nappflaska på bordet, han brukar inte äta förens mellan 20,30-21,00 normalt sett. Jag frågade hur mycket dom blandat och får svaret 240 ml, han brukar äta 270 ml och jag får svaret ja men det kunde inte jag veta?! men varför inte då ringa min sambo och höra hur det ska va? Överreagerar jag eller är det hon som tar sig för stora friheter? Vet att hon är min mor men ibland har jag lust att be henne fara o flyga när hon inte lyssnar.

2012-10-15
Sara G
Sara G

hon har varit här så mycket och jag vet att det inte är av elakhet hon gör saker men känner att det kanske är lite för mycket utan att tänka på hur vi har det med rutiner

2012-10-16
Sara G
Sara G

hon vet om hans mattider då jag informerade innan jag lämnade mitt hem, men har haft den diskutionen med henne förut då hon tycker att han är vrålhungrig när han är övertrött. När jag sa att han inte kunde varit så hungrig eftersom han inte ens hade ätit upp de 240 ml hon blandat ordning och han lätt brukar äta 270 ml så känner jag bara att det jag säger stannar inte... in genom ena örat och ut genom andra.

2012-10-16
Sara G
Sara G

Att rycka upp ett barn som sover tycker jag nog är onödigt, men vad gäller det andra så säger jag som mamsanmaria att du ska skriva en checklista till nästa gång om du vill ha det annorlunda fast egentligen tycker jag att det kan vara överdrivet att reagera på det där med tiden och mängden välling, om det vart tokfel vore ju en annan sak men det var det ju ändå inte...

2012-10-16
Känguru
Känguru

Jag har pratat med min mamma när hon ska vara barnvakt. Den tiden ska han sova och den tiden ska han äta det och det. Jag ställer fram det jag vill att de ger honom och ska han få välling blandar jag en flaska och ställer i kylen som hon kan värma. Skriv en lista med tiderna. Annars är det jätte svårt för dem att veta!

2012-10-16
emcb
emcb

äh.. jag tycker du överdriver..
ok det e ju lite konstigt å rycka upp en bebis som sover såklart. vem gör så? Men med vällingen.. herregud det var väl inte hela världen.. strunta i å gå å träna annars..

2012-10-16
osisen
osisen

Nästa gång tycker jag att du ska skriva en checklista med tider osv, så slipper det bli frågetecken.

2012-10-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...