App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Helgens festligheter

Ja.. Trodde ju då aldrig att ja skulle bli gravid så snabbt som första försöket ;) men nu ska ja ha min födelsedagsfest ihelgen.. Och ja vill helst inte berätta att jag är gravid.. Så tips på nått att skylla på för att inte dricka.. Och nej jag kan inte säga att ja bara inte vill dricka för de är inte likt mig och alla kommer fatta!!! :)

2012-10-15
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Fast vi har barnvakt hela helgen hemma hos oss så de funkar inte.. Och folk tycker de kommer va jätte konstigt att ja inte dricker .. Men de där med att smyga med alkoholfritt ska ja nog testa... Göra de på ett fint sätt!! :) tack alla!

2012-10-15
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

du har urinvägsinfektion och käkar antibiotika!

2012-10-15
osisen
osisen

jag smusslade med alkoholfritt vin och drack av. Det ser ut som vanligt vin, men smakar ju helt annorlunda! Ingen märkte att jag fyllde på i smyg, då vi var på stor fest med buffé

 

annars kan man ju alltid ta till:

vi har slagit vad (med maken, arbetskamraterna eller andra som inte är där eller ställer upp på smygeriet)- ingen alkohol eller godis under 1 månad (eller liknande)

jag kör

jag känner mig hängig, väntar ut en förkylning

 

lycka till!

2012-10-15
solskensmamman
solskensmamman

Men ni har väl redan ett barn som inte är så gammalt? Typ 1 år? Om partnern din dricker kan ju du alltid säga att det är för hennes skull (fick för mig att det är en tjej). Annars att du är chaufför, om ni bor på landet och måste skjutsa till/från bussen?

2012-10-15
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...