App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Smärta i magen v 14?

Halloj! Sedan 4 dagar tillbaka har jag känt en ganska ihärdig smärta i livmodern. Det är inte den där "växtvärksmärtan" som liknar mensvärk, utan en riktig smärta. När jag går (speciellt ned i trappor) så blir det ännu värre. Det är absolut inte så att det är outhärdligt, men lite fundersam blir man ju. Saker jag uteslutit: - Förstoppning - Har inga blödningar - Urinen är "precis som den ska" - Träningsvärk - Jag har redan varit på ett ultraljud där allting såg bra ut, moderkakan låg på "rätt" ställe och barnet hade rätt längd osv. Någon som vet vad det kan bero på? Min man tycker att jag ska åka in till akuten, men det känns väl lite överdrivet?

2012-10-15
Parentes
Parentes

Men oj! Redan? Hm, ska testa, och sen prata med barnmorskan om en månad när nästa besök är! Tack för hjälpen!

2012-10-16
Parentes
Parentes

samma för mig som SaraForsh. Smärtan blev mindre med stöd från handen, eller prova binda en sjal runtom... låter som ligamenten som töjs...

2012-10-15
zmiley
zmiley
Bebis på 7 månader

Jag hade ont i magen tidigt jag med, speciellt när jag var ute och gick. Bm sa att de var pga ligamenten som håller upp magen. Dom fungerar typ som gummiband och kan göra ont på somliga när dom töjs ut. Dock hade jag bara ont på ena sidan. Testa hålla upp magen lite med handen när du går ner för trapporna, de brukade hjälpa mig. Lycka till!

2012-10-15
SaraForsh
SaraForsh

Om du är orolig men inte vill åka in kan du väl ringa sjukvårdsupplysningen? hoppas allt är bra med bebben:)

2012-10-15
sandra988
sandra988
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...