App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF +6

Har gått övertid med 6 dagar. Det inte så jag är trött på graviditeten utan att jag bara längtar efter min bebis. Vill så gärna träffa våran skatt 3 men i slutändan så är det dem som bestämmer.

2012-10-15
Lady83
Lady83

Jag tyckte det var jobbigt de sista veckorna.måste vara jättejobbigt att gå över tiden också.Min lille valde att titta ut en vecka innan bf :) och 2 dagar innan min födelsedag.Han kom på min systers förlovningsdag.tvillingarna kom på min kusins födelsedag :).

tvillingarna kom 3 veckor innan bf pga havandeskapsförgiftning (igångsättning).

så jag har inte behövt gå över tiden.

2012-10-16
Emilie7
Emilie7
Gravid i vecka 30

Tack mikka :-)

2012-10-16
Tessan29
Tessan29

http://www.barntotal.se/faktabank_foer_dig_som_aer_gravid/foerlossningen/att_gaa_oever_tiden/


Här står det att 7/10 förstföderskor går över tiden. Jag läste också på ett annat ställe att förstföderskor i genomsnitt föder BF+8. Så jag räknar iskallt med att gå över en hel del, och så kan man ju bara bli positivt överraskad om man har tur! :)

 

Dessutom:

"Graviditeten anses inte gå över tiden förrän två veckor efter beräknat förlossningsdatum. Endast två till fem procent av alla graviditeter hamnar i denna kategori. Man tror också att tendensen att gå över tiden kan vara ärftlig och att äldre mammor oftare går över tiden än yngre."

2012-10-16
Mikka85
Mikka85
Barn på 3 år och 1 månader

xLillaMy: Vilken tur du hade alltså 2 dagar innan bf =). A tyvärr det är dem som bestämmer, hade jag bestämt hade jag vilja träffat min bebis förlänge sedan *hehe*

 

Tessan29: Det hjälper inte prata med bebisen och säga kom ut nu tyvärr försökt med detta länge. Har testat alla metoder folk säger att det funkar men det har inte hjälp så bebisen bestämmer. På onsdag har jag tid hos Bm och då ska vi boka in tid för igångsättning. Så jag hoppas jag får en tid snabbt så jag får min bebis denna veckan. Jag hoppas du slipper gå över. 

Det är inte jobbigt att vara gravid utan längtan till ens barn som känns att bebisen vill ej titta ut.  Önskar dig lycka till inte långt kvar tills det är dags för dig!

2012-10-15
Lady83
Lady83

Åh jag hoppas inte jag går över tiden. Pratar hela tidn med bebis "nu kan du komma ut, du är färdig bakad" he he "mamma och pappa längtar efter dig nu. Nu får du komma ut" he he men inte verkar det hjälpa ;-P men jag funderar på hur statistiken ser ut för förstföderskor när det gäller tidig eller senare förlossning.. Nu har jag hört 5 st som berättat att deras första barn kom antingen tidigare eller ganska exakt på datumet. Det ger ju mig förhoppningar.

Hoppas er kommer när som helst!! :-)

2012-10-15
Tessan29
Tessan29

Jag kan verkligen förstå att det är jobbigt att gå över tiden! Min dotter kom 2 dagar innan bf och det är jag tacksam över :) Men jag tyckte ju ändå att den sista tiden var jättejobbig, både för att man var så stor och hade svårt att andas o sova och för att man verkligen längtade efter bebisen!

Men som du säger, det är den som bestämmer när den vill komma ut:P Den trivs väl så himla bra där inne :)

2012-10-15
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...