App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Menar ni att ni har ett liv?

Och bättre saker för er än att sitta här och uggla på en lördagkväll? :P Det händer inte mycket här denna afton må jag säga! Känner mig som en otroligt tråkig människa som inte har nåt annat att göra än att sitta här just nu! Fast snart kommer maken hem och då ska vi äta lite gott iaf och senare somna till The Proposal :) Mini vill inte umgås med mamma nu, bara rita och titta på bompa. Märks att man inte är "ungdom" längre xD

2012-10-13
xLillaMy
xLillaMy

Idag hade vi faktiskt det lite grann. Jag och sambon var ute och åt middag och gick på bio medans mamma passade Lillfisen här hemma. Var härligt att komma iväg och vara oss en stund, känner väl att vi får passa på lite innan nummer två kommer :-D

2012-10-13
Betty86
Betty86

själv har jag precis kommit från jobb och ska dra täcket över huvudet nu och sova för imorgon är det jobb igen:).hoppas ni haft en mysig kväll:)

2012-10-13
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

inte tråkig, bara allmänt slut! hela familjen var på busfabriken idag och jag tänkte gå och lägga mig nu. over and out! ;)

2012-10-13
mickelina81
mickelina81
Barn på 3 år och 8 månader

Haha själv ligger ha på sängen och orkar inte göra nått alls.. Underbara lördag ;)

2012-10-13
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Min dotter bytte sitt vanliga gnälliga kvällshumör mot spex och allmän underhållning iklädd endast blöja och strumpor, så jag fastnade på golvet i hennes rum ett tag! :-)

2012-10-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...