App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Måste tänka om..

Har under hela graviditeten haft en superstark känsla av att myran i magen är en flicka.. Igår var vi på Tul, och hade bestämt oss för att kolla könet bara för att hinna vänja oss vid tanken om det nu inte skulle vara en flicka!! Nu är jag ganska glad över att vi kollade, för i magen visade sig en liten (stor, +8,8% större) pojke!! Ska bli kul när han är född och se allas reaktioner, eftersom vi inte ska berätta för någon att vi vet könet och att alla tror att det är en flicka!! Så nu är det bara att tänka om och få med huvudet på att det är en pojke till och att vår lille kille ska få en lillebror och inte syster!! :D Vi är såklart jätteglada oavsett, men har varit så inställd på en flicka så Det tar nog lite tid att vänja sig vid att det är en pojke!!

2012-10-12
zipbullen
zipbullen

Det gick ganska snabbt ändå att tänka om!! Men från att vara helt hundra inställd på en flicka till att få beskedet om en pojke var lite chockerande!! :)
Men vi är som sagt överlyckliga oavsett könet!! Det var just detta som var anledningen till att vi ville ta reda på könet vid detta ul, för att hinna tänka om vid en sån här situation!!

I morgon ska vi in på extra ul eftersom de upptäckte att ena njuren var typ dubbelt så stor än vad den skulle vara.. Så i morgon ska dom följa upp det och se om det är bra eller om det kan vara något som är fel!!

Blir nog till att fråga i morgon oxå om dom ser könet, bara för att vara säkra (eftersom hon på förra bara drog förbi och sa "här är pungen", men vi hann inte se jättetydligt!)!!

Tusen tack för alla grattis!! :) det ska bli såå kul med en bebis till!! :)

2012-10-25
zipbullen
zipbullen

Vi var fullt övertygade om att det var en pojke, arbetsnamnet blev "kapten" men ut kom en flicka. Hon får vara "Kapten" ett tag till, som hon roddar med oss :D
Stort grattis till kommande babyn!

2012-10-25
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Ett UL hos Barnmorskegruppen i göteborg kostar 600 kr

2012-10-21
Sunsweet
Sunsweet

Åh va härligt.. fördelen när det är sammma är ju att man kan återanvända saker till lillebror ;) 

Å Betty om ni inte ser på RUL rekommenderar jag barnmorskegruppen å ett könsultra , det är så värt pengarna!!!

2012-10-12
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...