App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Håller på att bli tokig!!!

Min lille fis unge är nu ett... Tiden springer iväg... =) Men hans sömn är inte att leka med...  Jag lägger honom runt 19.30-20. Han sover ungefär till 2-2.30, då ska han ha välling. Sen han blev iaf 6 månader har han vaknat 3-4 gånger per natt och nu håller jag nog på att gå in i väggen. Ammade i 2,5 månad sen sinade jag. Har inte varit några problem med välling eller något annat utom sömnen. Visst har jag mig själv att skylla lite att jag började jobba rätt hårt efter fyra månader. Men vad gör man inte för att få ekonomin att gå runt... *suck* Men iaf. Hur får man honom att sova?? På dagarna sover han kanske en halvtimme vid 10 och vid 13, 14. Hinner inte göra någonting känns det som och orken blir bara mindre och mindre.  Min sambo hjälper mig så mycket han kan. Han har en sjukdom som gör att han har svårt att hålla tunga saker när han inte äter medicin. Så nätterna får jag oftast ta sonen. Jag har alltid varit en person som behövt mycket sömn. I och med att jag jobbar ungefär 75% så behövs just den vilan för mig... Och jag försöker verkligen att stå ut men nu den senasten veckan har varit kaotisk i mitt huvud... Någon som har lite råd så är jag väldigt tacksam för dem!!!

2012-10-11
Kauppinen123
Kauppinen123

Mwro33: Tack för ditt svar.

När man är mitt inne i detta tror man oftast att man är själv och att ingen annan går igenom samma sak. Sonen fyllde 1 nu den 9 oktober och konstigt nog så verkar det som om det börjar vända... Både med större bitar i mat (han har inte kunnat äta någon mat över 8 månader fören nu) och med sömnen.. Nu sover han iaf mellan 6-7timmar i streck. Jag håller tummarna iaf för alla föräldrar som får vakna många gånger per natt.

2012-10-14
Kauppinen123
Kauppinen123

Förstår känslan....Jag blir också väckt av min lilla prins varje natt, 3-4 gånger! Ja, man blir gaaaalen!
Han somnar dock senare, vid 21-tiden. Han vaknar ibland av att han inte hittar nappen men somnar snabbt om igen när jag ger honom den.
Men oftast är han bara orolig och har svårt att komma till ro efter att han vaknat. Helst vill han att jag ska ta upp honom och hålla om honom tills han har somnat om. Men ibland tar det tid!
Jag hoppas att våra små killar snart växer ur det här beteendet! Hoppas....
Lycka till

2012-10-12
Mwro33
Mwro33
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...