App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Flytningar... :-S

Jag väntar vårt andra barn nu till februari, och jag har så fruktansvärt mycke flytningar... Så fruktansvärt äckligt och obehagligt... Någon som vet vad de beror på? Hade inte såhär med första barnet, och inte heller innan grav... Och framför allt någon som vet hur man kan få bort det?!

2012-10-11
Eliasens mamma
Eliasens mamma
Gravid i vecka 14

Jag har haft likadant! Har tom vart inne för jag trott jag läkt fostervatten men nää "bara" flytningar. Hade inte så med första å hoppas verkligen det försvinner efter förlossningen. Men har iallafall fått höra att det är helt normalt om än otrevligt :)

2013-01-28
MaLaLu
MaLaLu

(null)

2013-01-28
KhawanKheder
KhawanKheder

för mig har det blivit mer och mer ju senare i graviditeten det varit med båda mina andra två. jag ska ha mitt tredje i februari och det har inte riktigt satt igång än, men det kommer antar jag. ;) det finns tyvärr inget att göra åt, bara att stå ut. det är tydligen kroppens sätt att se till att det är rent där inne, att så mkt bakterier som möjligt sköljs ut eller nåt. äckligt, men inget att göra åt. får man bekymmer med att det kliar, luktar, svider eller nåt så kan man ju använda sån där lactal-gel för att stabilisera ph:t.

2012-10-11
mickelina81
mickelina81

Är det nåt att fira? ;-) Förlåt, kunde inte låta bli.

Det ska ju tydligen vara vanligt, men jag hade inte heller så när jag var gravid. Kan säkert skilja sig åt från graviditet till graviditet. Och du kan nog tyvärr inte göra något åt det heller. Tur det är tillfälligt bara. :-/

2012-10-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...