App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Känguru!!!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. kände bara att jag ville skicka mitt mentala stöd till dej angående krånglet med FK. Jag håller tummarna så hårt jag kan att allting löser sig snabbt och att det blir ordning på grejerna. Förstår att det är svårt och kanske inte ens går men försök att inte tänka för mycket på framtiden utan ta en dag i taget för jag blir lite orolig att du ska må ännu sämre när dom håller på sådär.. (vilket du antagligen gör).  Stor KRAM till dej!

2012-10-11
osisen
osisen

Åh tack vad du är snäll! Ditt stöd värmer! 

Jag försöker verkligen att inte tänka på det men det är lättare sagt än gjort, men någon gång måste det ju vända, men usch vad jobbig vägen dit är och det blir ju inte lättare när man inte kan sova ordentligt utan tankarna maler om nätterna också, annars är ju alltid sömnen läkande... det kommer säkert nåt gott ur det hela till slut även om det inte känns så just nu, önskar bara jag kunde intala mig det också, blir less på mig själv som fastnat i detta grubblande och så blir man extra ledsen för man känner att allt detta går ju ut över barnen och sambon också, jag vill ju vara en mamma som är glad och inte bara gråter en massa :-(

Jag ska iaf försöka följa ditt råd och ta en dag i taget, det är ju rätt värdelöst att lägga energi på fk energitjuvar, så då är det bättre att (åtminstone försöka) lägga energin på annat. 

Tack igen! Och kram! Du är världens bästa Osisen! :-)

2012-10-11
Känguru
Känguru

*puffelipuff*

2012-10-11
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...