App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Torsk i munnen!! Hjälp!!

Hej! Min dotter, som är 1 år, har precis varit magsjuk och efter det har hon fått torsk (svamp i munnen) och verkar vara väldigt besvärad av det :( Hon har inte ätit ordentligt på fem dagar och det har blivit värre och värre. Trodde först att det var för hon inte hade nån aptit efter magsjukan men eftersom det inte blir bättre utan snarare sämre så måste det ju vara nåt annat... Hon har till och med slutat äta sin älskade välling och kan inte heller suga på tummen :( Detta har resulterat i att hon inte sover på natten (hoppas jag nästan annars vet jag inte vad det beror på...), antagligen för att hon inte kan suga på tummen. Har penslat med vichy men har inte fått nåt resultat än... Det jag undrar över är: Har era barn haft torsk och har de då haft besvär av det? Vissa säger att de inte ska ha ont av det... Vad har ni gjort för att bli av med det? Hur lång tid kan de ha torsk?   Tack på förhand! :)

2012-10-10
LinaViola
LinaViola

Tack för alla svar!! Visade sig att vichyvattnet gav resultat ändå och när det väl började verka försvann svampen fort :) Nu är hon sitt vanliga matglada glada jag igen :D

2012-10-15
LinaViola
LinaViola

Min lilla tös på 2 månader har haft torsk, men det försvann direkt efter jag tog vichy vatten kanske 3 gånger bara. Den lilla tiden hon hade det så hade hon inget besvär av det vad jag kunde märka iaf. 

Som andra här nämnt så se till att napparna och flaskor är rengjorda ordentligt.

Hoppas du får rätt på det för det är ju inte kul för dom små liven att ha sånt och speciellt inte om dom far illa av det.

2012-10-11
Mikkiz
Mikkiz

Svamp i nunnan kan göra ont!!

2012-10-10
Linz
Linz
Barn på 2 år och 7 månader

De beror nog på hur mycket torsk.. Har man väldigt mkt finns de ju läkemedel.. Fast nu vet ja ju inte hur de är med barn om de e samma där. Ring BVC imorgon om tips så kanske de får kolla.. Har de gått ner i halsen behöve hon nog hjälp!

2012-10-10
Linz
Linz
Barn på 2 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...