App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jaha, så var denna dagen över och ingen har hört av sig.

Var ju sista dagen på jobbet idag. Men jag är ju sjukskriven så jag trodde att arbetsledaren iaf kanske skulle höra av sig! Men nehe, inte det. Bevisar hur betydelselös jag var för henne och hur lite hon bryr sig. Vill bara att denna dagen ska ta slut och få påbörja en ny dag och ett nytt liv. Lämna den skiten bakom mig. Men nu ska man invänta arbetsgivarintyg, och vad jag har hört så är de inte så kunniga på att fylla i dem korrekt så man får en massa problem med arbetsförmedlingen och a-kassan eller försäkringskassan. Vad det nu blir. Orkar inte med fler såna arbeten. Med kassa arbetsledare/chefer. Tycker jag har haft nog med det nu! Och att komma till nya jobb innebär en massa stress och panikångest för min del efter alla negativa erfarenheter jag har! Vill inte behöva gå igenom det igen sen efter mammaledigheten :(

2012-10-10
xLillaMy
xLillaMy

Nä, att plugga är tyvärr inget för mig. klarar inte av att ha en massa "läxor" som hänger över mig när jag är hemma och plugga en massa inför tentor.. Jag får panikångest. Det var därför jag inte klarade matten i gymnasiet. Så skulle då först och främst behöva läsa upp matten och det klarar jag aldrig. Dessutom vet jag inte vad jag vill bli och då är det fruktansvärt onödigt att skaffa på sig studieskulder ifall jag ångrar mig.

2012-10-10
xLillaMy
xLillaMy

Trist! Tur du ska vara mammaledig ett tag, du kanske kan planera så du slipper hamna i samma sits efter mammaledigheten sedan, kanske göra som MamsanMaria föreslår?

Kram!

2012-10-10
Känguru
Känguru

Usch, vad tråkigt och jobbigt! :-( Du har inte möjlighet att plugga efter mammaledigheten, och hitta ett jobb där du är eftertraktad?

2012-10-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...