App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vet ni vad?

Jag träffade en expert på fk idag... Om man blir sjuk så förutsätter fk att allt man säger KAN vara påhittat... Och om läkaren skriver att man har problem si och så så måste denne även skriva att den noterat detta, så det får inte vara mina ord till läkaren utan det måste vara det läkaren SER. Men hur ska en läkare kunna se tankar som vid depression???

2012-10-10
Känguru
Känguru

Och paradoxalt nog är det ju de sjukdomar som inte syns, tex depression, som gör att man inte orkar tjata och bråka på fk.
Jag har aldrig behövt fightas med dem för jag har aldrig varit sjuk eller skadad, men så mycket har man ju förstått att det är inte lätt!

2012-10-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Det här med fk har gått så långt nu att jag kommer kontakta media, har just mailat en jag känner som känner en massa mediafolk, så hoppas jag får svar från henne snart. Hon hade nämligen bra koll på sådana som är duktiga just på den här typen av reportage... jag håller på att bli totalt knäckt, har man varit djupt deprimerad förr så vet man hur det känns och jag känner att det är inte långt borta nu, men jag har ändå mina vänner omkring mig så det finns alltid någon att prata med men jag vågar knappt tänka på hur det måste vara för någon som hamnar i samma sits och som inte har någon :-(

2012-10-10
Känguru
Känguru

Jag ger inte ett skvatt för FK.

Läste på aftonbladet i fredags om paapan med cancer som knappt kunde ta sig fram och då hjälp med kryckor och han åt 25 mediciner och var riktigt sjuk MEN, inte tillräckligt sjuk för FK som drog in hans sjukpeng och tvingade honom på en jobbsökarkurs på Af.

Sen det blev borgligt i detta landet så har det bara blivit värre och värre. Folk blir utförsäkrade trots att dom är sjuka men, det syns inte utan det är mer psykist.

Fattigare blir fattigare och rikare blir rikare!

2012-10-10
Fideli73
Fideli73
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...