App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

sexliv som inte funkar

har velat fram och tillbaka om jag ska ta upp mitt problem här, men jaja.... sexet funkar inte, inte för min del iaf! efter förlossningen (som nu är 10 månader sen), har jag svårt för att få orgasm. min sambo kommer varje gång men inte jag :( känns som att något är fel på mig! kan g-punkten flyttat på sig eller nåt. det är tråkigt att jag inte kan njuta av sexet som innan. hur har det funkat för er efter förlossningen? nån mer som upplever samma sak som jag gör??

2012-10-10
CarroB_84
CarroB_84

Du kanske ska kontakta din mvc.. 

det behöver ju inte heller vara något fysiskt egentligen heller. Det kan ju vara en mental blockering. Ja menar är man kanske lite nervös första gången för man inte vet hur det ska vara å oroar sig så kanske det ställer till det och sen nästa gång så minns man första å sen så när det inte funkar tredje gången börjar man fundera mer å nåt kanske är fel och tillslut så blir det bara en ond cirkel och ju mer man vill desto svårare blir det. det behöver ju inte vara medvetet heller..

2012-10-11
osisen
osisen

jag har aldrig varit mycket för att leka med mig själv :P ... eh jo jag sprack rätt mycket, fick en sfinkterruptur. blev sydd under narkos, jag ville inte vara vid medvetande under op. lillgossen var rätt stor, 4,3 kg! jag gick en vecka över tiden.

2012-10-11
CarroB_84
CarroB_84

Hur blir det om du leker själv då, samma som innan eller annorlunda det med? Det mesta därnere, tycker jag, ändras efter förlossningen. Hur har det gått med knipövningarna då? Vet du om du sprack mycket? Ibland kan det påverka.

2012-10-10
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...