App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Slutat tvivla på mig själv

Skrev för ett tag sedan att man har sina jobbiga dagar att man inte räcker till som mamma ! Jag har börjat förstå och lära mig min grodas behov och försökt hålla mig lugn dom stunderna det börjar bli jobbigt så försöker jag andas ut några sekunder och sen samla ihop mig! Måste tänka på att hon är mitt barn min älskade ayia som jag skulle ge mitt liv för! Kärleken till min dotter blir större och större och jag är så stolt över mig själv!! Vill även lägga till att när jag ser min man med min dotter så växer kärlek ännu mer finns inget bättre ! Skulle aldrig byta ut mitt liv för en enda sekund! Bästa tiden i mitt liv älskar livet och älskar Gud för allt han har gett mig så lycklig lottad !!

2012-10-07
babybo
babybo

Mamsanmaria: ja det tar säkert tid ! Tack själv gumman du har världens underbaraste lilla Ingrid och du är helt underbar! Novababy: tack så hemskt mycket :-))

2012-10-08
babybo
babybo

Jag tycker det tog tid innan man lugnade ner sig. Hehe. För mig tog det ca ett år innan jag kunde hantera att Ingrid skrek på bussen tex. Innan dess blev jag jättestressad, men jag insåg att det hjälper ju liksom inte.
Du är ju den bästa mamman till din dotter, och ingen kan ta hand om henne bättre än vad du kan. :-)

2012-10-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

.

2012-10-07
babybo
babybo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...