App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hantera sin tidslinje

Tösen min föddes i veckan, men inte fasiken kan jag markera det i min tidslinje. Känns RÄTT så trist att kika in här och få höra att NU har mitt barn passerat över gränsen där hon har stora chanser att överleva utanför min mage när hon kämpar för sitt liv i en kuvös våningen ovanför :/

2012-10-07
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Jag födde 36+4 och det var väldigt jobbigt att få mail om var i graviditeten jag var. Jag mailade libero och fick svar efter några dagar. Dock tog det till bf datumet innan tidslinjen var rätt

2013-08-31
Brassbandcookie
Brassbandcookie
Barn på 3 år och 7 månader

Vår lilla tös mår bra i dagens läge, hon fyller ett år i Oktober.

Kommer ni på Libero att börja ta er kundkommunikation på allvar och svara på ert forum? Problemet var som sagt tidslinjen, där ni skickar ut "grattis snart blir du mamma" mail till kvinnor som förlorat sina barn eller har barn som svävar mellan liv och död.

2013-08-31
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Skönt att höra att det går framåt för er. Håller tummarna att allt går så smärtfritt som möjligt. Stiger hon i vikt å så eller? Ni blir kvar ett tag till eftersom hon är i kuvösen antar jag?

Tycker nog de borde korrigera en del på den här sidan. Jag får inte heller tidslinjen att funka bra. Inte heller det egna "forumet med egn kommerntarer och svar. Trodde det var meningen att man skulle kunna se där de disskutionerna man svarat på men som man inte startat själv.. Men men... fel av mig...

2013-07-26
RallyD
RallyD

Tja...
Ni som jobbar med Liberos hemsida. Ni känner inte att det här är något som ni kanske vill svara på?
Eller kanske... tillochmed åtgärda?

2013-07-26
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Jag fick svar på deras FB sida där de tyckte att jag skulle maila dem. Locket på.
Jag kan inte på något vis förstå hur man skulle tro att det är rätt sätt att kommunicera med sina kunder, om ens kunder är notoriska för att sitta hemma och vara lite uttråkade och organiserade på ganska många håll.

De har väl någon byrå någonstans som givit dem rådet att inte prata med sina kunder (?!)

Det har gått bra för min dotter, hon är 7 månader nu (4 korrigerat) rent fysiskt har hon växt till sig och är inne på normalkurvan för en 7 månadersbebis. Utvecklingsmässigt sett är hon 4 månader. Men det har gått otroligt bra, inga större komplikationer, ögonen funkar, inga blödningar, magen funkar och det verkar som om hennes gång mellan hjärtat och lungorna (ductusen) håller på att stänga sig/har stängt sig. :)

2013-05-09
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Hej!

Det svaras nästan aldrig nånting från liberos sida. Får man fråga hur det har gått för er?

2013-05-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Ja... det var ju inte mycket respons från Libero på deras egen hemsida. Rent konkret feedback; Det är ju inget vidare.

2013-05-06
Lilla_Buu
Lilla_Buu

När man loggar in kan man inte välja allternativet att hoppa över frågan som man får upp i en ruta med "hur mycket väger ditt barn".

Sköter ni den här sidan med praktikanter på inhouseavdelningen?

2013-02-01
Lilla_Buu
Lilla_Buu

"När föddes ditt barn?  
Vi vill gärna veta när ditt barn föddes så att vi kan anpassa våra mail om barn och blöjor efter barnets ålder. Gå in på Min Sida på www.libero.se och berätta när ditt barn föddes. Klicka här. "

Bara det att er länk leder till ett serverfelmeddelande med runtime error. Kollar ni inte sådant innan ni skickar ut era nyhetsbrev?

2013-02-01
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Det intressanta i det hela är ju att Libero enligt lag är skyldiga att moderera sitt forum. Vilket innebär att de MÅSTE läsa alla inlägg. (Om det sprids tex. rasistisk propaganda här uta att Libero tar bort den så blir de skyldiga till spridningen)

Det innebär att 1. Libero läser det här men skiter fullständigt i sina kunder/de som är medlemmar i liberoklubben.

Eller 2. De läser inte inläggen på sin hemsida och riskerar därmed att få oerhört mycket dålig press och polisanmälningar.

Vilket som. Fick mig att kolla upp tygblöjor.

2012-12-06
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Seriöst? Maila Libero för att anmäla att ens barn fötts för tidigt? Det är ABSURDT bortom alla gränser. Den totala avsaknaden av svar här talar sitt ganska tydliga språk om hur mycket Libero bryr sig om sina kunder egentligen.

2012-11-22
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Men för helvete Libero!

2012-11-19
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Oj, vad jobbigt! Hoppas er lilla kämpe tar sig genom det här.

2012-10-07
Yrwen
Yrwen

Nämen lilla vännen då! Vilken vecka föddes hon i?

2012-10-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Och inte blir det bättre av att det i korridoren utanför står vagnar med liberoprodukter och väskor som skall ut till alla lyckliga mammor som inte har prematurer.

2012-10-07
Lilla_Buu
Lilla_Buu
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...