App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur funkar detta med Störningsjour?

Tänkte bara kolla lite för en vän till mig ringde störningsjouren igår pga störande grannar dom har fest varje fredag-lördag varje vecka. Nu kände hon lite hon inte orkade mera. Kmr de stå hennes namn i anmälan som dom skickar till hyresvärden?

2012-10-06
sundstroom
sundstroom

Man måste inte lämna namn. Men vid upprepade tillfällen så kanske personerna som har fest eller stör inte är lämpade att bo kvar. Finns det då ingen anmälan med namn så får personen som ifråga stört rätt i rätten, om denne nu väljer att gå så långt.

2012-10-06
Betty86
Betty86

Jag ringde faktiskt en gång på störningsjouren då var min lilla groda 2 månader och jag fick så dålig sömn plus att jag ville inte att någon skulle störa min tös sömn! Jag bad om att vara anonym det var inga problem men dom ville ändå ha mitt namn! Det har gått nästan 4 månader och inget ha hänt inget brev ingenting :-)) hoppas det löser sig

2012-10-06
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Jag har för mig att man kan begära att vara anonym... om man nu inte automatiskt blir det?När jag bodde på studentboende klagade någon hos störningsjouren och då visades inget namn när studentkåren fick den. Däremot får hyresvärden oftast inte berätta vem som klaga.

2012-10-06
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...