App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vill ej ha sex

Hej! Behöver få lite andras åsikter på detta. Det är så att nu ska vi ha barn nummer två och vi har gått igenom provrörsbefruktningar med båda två. Jag har ätit hormoner båda gångerna och känner ingen lust att ha sex men närhet helt OK. Igår kom min man hem från tjänsteresa och jag kände väl att det var kul att han kom hem men samtidigt tyckte jag att det har varit skönt att inte ha någon som tänker och tycker så mycket här hemma dessa dagar. Känner att min enegi försvinner när han kliver in genom dörren :( Han ska vara i fokus se mig och hör mig som ett litet barn, känner att jag ej vill och orkar detta. Varför ska det vara så att när han är borta så känner jag att det är skönt men samtidigt så älskar jag honom. Och när han kom hem mer exakt vissar han på något sätt att han är desperat efter sex :( och detta gör att jag ej vill. Känner att jag ej vill att våra barn ska leva med skilda föräldrar för att jag känner att jag skulle ej klara av att vara utan våran son. Hälst skulle jag vilja ta honom och barn nummer två och sticka iväg men det vill jag ej för våran sons skull han älskar sin pappa och har pratat om honom varje dag denna vecka som han har varit borta. HJÄLP vad ska jag göra känner mig bara dum och elak. För många år sedan så älskade jag att ha sex, många roliga lekar, men detta har försvunit men jag har många tankar som jag skulle vilja göra men känner ett visst motstånd ifrån min man. Han vill ej vara annorlunda det ska alltid vara i sängen och men jag skulle kunna tänka mig köksbordet eller andra roliga ställen men jag känner ett motstånd där hela tiden och då blir jag av tänd.  Är det någon annan som kan ge mig något råd hur jag ska ta mig ur detta? Tack från en som mår dåligt!!

2012-10-05
Paske
Paske

Tack för alla svar.

JA, detta med IVF är ingen lek. Alla hormoner man stoppar i sig är inte roliga och detta satt i enda fram till jag fick min första mens efter förra barnet och detta är någonting jag faktisk kan ta med mig när jag pratar med min man.

Det är inte så ofta men känner JIPPI jag har fått min mens men just efter alla hormoner och graviditet samt amning så var det just det jag kände. Så ni har fått mig att tänka tillbaka på allt som har varit och hur det var med barn nummero 1.

Tack än en gång.

 

 

2012-10-07
Paske
Paske

prata med din man om det. Säg hur du känner och så kanske ni tillsammans kan komma fram till en lösning. Du är dessutom gravid så det kanske inte är så konstigt om du inte känenr något intresse för sex just nu.. det kanske itne kommer tillbaka än på länge. 

Kanske har det här med hela provrörsproceduren tagit hårdare på dig än du själv tror. Kanske har du tankar och känlsor kring det som göra tt du blockerar andra delar, tankar som du inte tänker att du faktiskt har. Det är kanske något du behöver bearbete och reda ut. Kan vara svårt med ett barn sen innan och dessutom ett på g men det går. 

Försök komma till botten med allt och vrid å vänd på dina tankar. Försök komma på nya sätt att se på saker och nya sätt att se på din man.

2012-10-05
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...