App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

behöver en läkare och det helst idag!!!

Suck.. det blir bara värre å värre här hemma.. nu efter förmiddagsluren som för övrigt inte alls var sina sedvanliga 3h utan endast 1h så bara grät lilltjejen, å grät å verkade ha ont i benet, vi testade allt möligt men tillslut kom vi fram till att hon faktyiskt har ont i benet och vill helt inte stödja på det.. eller hon vill men gråter när hon gör det och blir hysterisk. Googlade såklart som vanligt på feber och ont i benet och insåg att man tydligen ska rådgöra med kunniga. Så jag försökte på vc men de hade inga mer tider och då ringde jag istället 1177 som sa att vi måste ta henne till en läkare idag absolut senast imorgon. Har ringt BUM här i kommunen dom har egnetligen bara barn upp till 1år på akuttiderna men jag och hon på rådgivningen tyckte att vi iaf skulle testa där i första hand, har de inte häcken full kanske det kan göra ett undantag för en 13månaders. Hon sa att vi inte behövde oroa oss utan de vill alltid att en läkare kollar på det om man har dessa symptom som feber å plötsligt ont i benet.   Känns som eländet inte tar slut, det är liksom sak efter sak som avlöser varandra. Nu väntar jag på att de ska ringa tillbaka från BUM ananrs blir det akuten i alingsås ikväll, de öppnar klockan 5 :O  Jaja.. det kunde ju varit värre naturligtvis.. mycket värre men just nu e jag trött på detta.

2012-10-04
osisen
osisen

det e första gången vi är såhär mycket sjuka.. vi har alltid klarat oss väldigt bra.. till dottern kom.. skyller på henne ;-)

2012-10-04
osisen
osisen

vi e hemma efter 4h på akuten.. crp låg på 48 men tydligen inte så högt så det var nåt alarmerande.. hon kan gå på benet igen utan problem.. diagnosen är iaf höftsnuva.. den kan vara bakteriell men oftast går den över av sig själv.. men får hon ont igen ska vi åka in en gång till :-\
annars går det över av sig själv!

2012-10-04
osisen
osisen

stackars lilltjejen, hoppas det ger sig snart! Vet att makens brorsdotter hade liknande och de kom väl fram till att det var barnreumatism tror jag... Hoppas inte det för er skull.

2012-10-04
Yrwen
Yrwen

Hoppas lilltjejen blir bra snabbt!!

2012-10-04
babybo
babybo

stackars liten hoppas ni bli krya snart och att allt går bra med lillan

2012-10-04
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

,

2012-10-04
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...