App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Redan mage eller svullen??

Hej! :) jag är ni i v.9 , beräknad 12 maj och känner mig jätte stor om magen REDAN! :S nån mer som känner som jag? Är det svullnad eller är det redan bebismage? Jätte jobbigt, det gör ont också. Tacksam för svar :)

2012-10-03
Carro_c
Carro_c

Jag hade bf 13 maj 2011, och jag plussade slutet på september 2010. Då tyckte även jag att magen var lite rundad. Jag har väldigt platt mage annars, nästan så den går inåt, så jag tyckte att det syntes, men som föregående skrev så tar det tid innan det kommer igång på riktigt sen. Jag hade passerat vecka 25 innan alla på jobbet hade snappat upp att jag tar gravid. :-P

2012-10-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år

Tack för svar! :)

2012-10-06
Carro_c
Carro_c

Hej, samma här men det är min 4e och det har gått fortare för varje ggr att få mage. ( är i V8 ) kommer i håg att jag med första förlorade midjan jätte fort men sen hände det inte mycket på månader. Är olika för alla. Kramper el molande värk får man när livmodern växer och för mig är det värst första 12v men vet andra som knappt känner något. Tror man ska njuta så mycket man kan och ta dagen som den kommer( + köpa mamma byxor) Lycka till :)

2012-10-03
Jdahlberg
Jdahlberg
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...